Kangasala Drive in


Kangasalan kulttuuripalvelut järjestää kaksi drive in-elokuvanäytöstä tiistaina 19.10.2021. Kaupungin osallistuvan budjetoinnin äänestyksen kärkeen noussut elokuvatapahtuma järjestetään Pikkolan tapahtumakentällä, osoitteessa Finnentie 27. Tällä kertaa valkokankaan täyttää musikaalien iloinen tunnelma. HUOM! Ilmoittautumista on jatkettu 17.10. asti!

Ensimmäinen näytös alkaa kello 18:30. Elokuvana on Danny Boylen (mm. Slummien miljonääri) ohjaama Yesterday (2019). Yesterday on The Beatlesin musiikin siivittämä elokuva, jossa muusikko Jack huomaa maailman unohtaneen yhtyeen ikivihreät kappaleet ja alkaa esittämään niitä ominaan. Elokuvan ikäraja on 7. Näytös on suunnattu etenkin pariskunnille, kaveruksille ja miksei muillekin!

Toisessa näytöksessä klo 21:30 Kangasala Drive in esittää musikaalin Mamma Mia! (2008). Mamma Mia on Abban musiikkia ja suhdedraamaa yhdistelevä elokuva, jossa päähenkilö Sophie pyrkii selvittämään oikeaa isäänsä. Iloinen elokuva valittiin ohjelmistoon kangasalalaisten nuorten äänestyksen toimesta. Esitys on suunnattu vain mopoautoille ja koppimönkijöille, antaen tilan kaupungin nuorisolle. Ethän siis tule paikalle henkilöautolla. Elokuva on ikärajaton.

Elokuvien äänet lähetetään tapahtumassa suoraan auton radioon, joten ohikulkijoiden ei tarvitse huolehtia aiheutuvasta metelistä. Drive in-elokuvissa kannattaa ottaa huomioon auton malli ja auton väkimäärä, sillä takapenkiltä näkymä voi olla huono.

Tapahtuma on katsojille ilmainen. Sisään tapahtumaan pääsee kuitenkin vain ennakkoon tehdyllä varauksella, sillä paikalle mahtuu 50 autoa. Ilmoittautua voi osoitteessa www.kangasala.fi/drivein. Ilmoittautuminen on auki 29.9. – 17.10. Paikkoja on rajatusti 50 ensimmäiselle ilmoittautujalle. Ethän tule esitykseen pakettiautolla tai muulla korkealla ajoneuvolla, jotta voimme taata mahdollisimman hyvän näkyvyyden kaikille kävijöille.

Linkkejä:
Kangasalan tapahtumakalenteri

Facebook-tapahtuma

Ilmoittautuminen

Yhteystiedot:

Eino Natri

Kulttuurituottajaharjoittelija,

eino.natri@kangasala.fi

040 1545941