Joululahjakeräys järjestetään jälleen 14.11.–12.12. Kangasalan kaupunki-infossa


Joululahjakeräys järjestetään jo viidennen kerran ja se on ollut suosittu. Viime vuonna lahjoja kerättiin huikeat 272 kpl. Keräyksen tavoitteena on tuoda joulun iloa perheille ja lapsille.

Kangasalan kaupunki-info toimii jälleen Kangasalan joululahjakeräyksen tapahtumapaikkana. Keräys toteutetaan yhdessä Pirhan eteläisen alueen sosiaalitoimen kanssa ja sen avulla joulun tunnelmaa välitetään kaupungissa asuville lapsille. Keräykseen voi osallistua 14.11.–12.12.2023. Lahjat toivotaan valmiiksi paketoituina. Kaupunki-infon tontut vastaanottavat lahjat ja Pirhan sosiaalitoimen työntekijät jakavat ne oikeisiin osoitteisiin.

Keräykseen voi osallistua vierailemalla Kangasalan kaupunki-infossa ja hakemassa joulupuusta kortin, josta löytyy lahjansaajan tiedot. Sen jälkeen lahjan voi käydä ostamassa ja paketoimassa. Poimittuun korttiin tulee kirjoittaa, mitä lahja sisältää ja se tulee kiinnittää lahjaan. Omia viestejä paketteihin ei saa laittaa. Keräykseen ei oteta vastaan vanhioja tai käytettyjä lahjoja. Lahjan voi tuoda kaupunki-infoon, josta Pirhan sosiaalitoimen työntekijät toimittavat sen eteenpäin saajalle.

Joulupuun lahjakortti kannattaa noutaa mieluummin ennemmin kuin myöhemmin, sillä kortit hupenevat yleensä nopeasti.

 

Kangasalan kaupunki-info
Mäkirinteentie 10, 36220 Kangasala (Prisma-keskus)

 

Lisätietoja: Kangasalan kaupunki-info, p.044 4813022 tai kaupunki-info@kangasala.fi