Business Kangasala Oy:n toimitusjohtajaksi Päivi Kuusivaara


Tiedote 27.8.2018

Business Kangasala Oy tiedottaa

Business Kangasala Oy:n toimitusjohtajaksi Päivi Kuusivaara

Päivi Kuusivaara

Business Kangasala Oy:n hallitus on valinnut yhtiön ensimmäiseksi toimitusjohtajaksi diplomi-insinööri, kauppatieteiden maisteri Päivi Kuusivaaran.

Valinnan perusteena on koulutus, monipuolinen työkokemus, haastattelussa saatu vaikutelma, henkilökohtaiset ominaisuudet sekä soveltuvuusarvioinnin tulos.

Kuusivaara siirtyy tehtävään YritysEspoon johtajan tehtävästä, jossa hän on toiminut yritysneuvontatiimin esimiehenä ja yritysneuvontatehtävissä. Tätä ennen hän on työskennellyt Suomen Liikemiesyhdistys ry:n toiminnanjohtajana sekä YritysHelsingin yritysneuvojana. Ennen elinkeinopalvelutehtäviin siirtymistään hän toimi taloushallintojärjestelmän kehittäneen ja markkinoineen Lemonsoft Oy:n toimitusjohtajan tehtävässä sekä mm. Visma Oyj:n myyntijohtajana. Tätä ennen hän on toiminut mm. myynti-, markkinointi- ja kirjanpitotehtävissä.

– Toimitusjohtajan tehtävä herätti runsaasti mielenkiintoa, kertoo Business Kangasala Oy:n hallituksen puheenjohtaja Tapio Tulenheimo.

Tulenheimon mukaan noin 50 henkilöä osoitti kiinnostuksensa tehtävää kohtaan.

Kangasalan kaupunki perusti keväällä uuden elinkeino- ja matkailun kehittämispalveluita tarjoavan yhtiön, Business Kangasalan. Samalla kun elinkeinoyhtiön hallitus ja valittu toimitusjohtaja käynnistävät yhtiön toimintaa, kaupungin elinkeinotoimi palvelee normaalisti kaikkia Kangasalan yrittäjiä ja elinkeinoelämää. Elinkeinopalveluiden nykyiset työntekijät siirtyvät Business Kangasala Oy:n palvelukseen loppuvuoden aikana. Yrittäjiksi aikovia palvelee tuttuun tapaan Uusyrityskeskus Ensimetri. Myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana Kangasalan tutut elinkeinopalvelut siirtyvät osaksi Business Kangasalaa.

Lisätiedot:
Business Kangasala Oy:n hallituksen puheenjohtaja Tapio Tulenheimo, puh. 040 868 3280, etunimi.sukunimi@kangasala.fi