Liikuntapalvelut

Kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden toimisto
Kuohunharjuntie 9, 1. kerros
PL 50, 36201 Kangasala
Avoinna: ma - pe klo 9 - 15

Kangasalan kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden palvelualueeseen kuuluu kulttuuri-, kirjasto-, nuoriso- ja liikuntapalvelut.

 

Liikuntapalvelut palvelee kaikkia kaupunkilaisia ja liikuntatyötä tekeviä urheiluseuroja sekä järjestöjä. Lisäksi se edistää liikuntalain kunnille ja kaupungeille velvoittamaa liikuntaa, kilpa- ja huippu-urheilua sekä niihin liittyvää kansalaistoimintaa, edistää väestön hyvinvointia ja terveyttä sekä tukee lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä liikunnan avulla. Kaupungin avustustoiminnasta voit lukea lisää sivulta Avustukset.

Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut ylläpitää liikuntasalien ja kenttien käyttövuorolistoja sekä hoitaa leiri- ja vapaa-aikakeskustensa vuokraustoimintaa. Liikuntapalvelujen sivuilta löydät seuratiedot, lajitiedot, liikuntapaikat, ym. muut liikuntapalvelutiedot. Vuokrattavista tiloista ja alueista löydät lisätietoa kohdasta Vuokrattavat tilat ja alueet. Liikuntatilojen ja -paikkojen varaukset tulee osoittaa ensisijaisesti liikunnanohjaajille. Tästä pääset selailemaan varauskalenteria jo ennen yhteydenottoa: TIMMI

 

Yhteystiedot:

Liikunnan palvelukoordinaattori

Schutskoff Jarno

puh. 050 309 4545

 

Liikunnanohjaaja

Munnukka Outi

Liikunnan erityisryhmät ja muut liikuntapalvelut

puh. 040 133 6479

 

Hallimestari (Pitkäjärven liikuntahalli)

Jari Laine

puh. 050 386 0237

ma – pe klo 14.00 – 22.00

 

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@kangasala.fi