Liikuntapalvelut

Vapaa-aikapalvelujen toimisto
Kuohunharjuntie 9, 1. kerros
PL 50, 36201 Kangasala
Avoinna: ma - pe 9 - 15
(virastotalon ovikello löytyy
oven oikealta puolelta)

Kangasalan kaupungin liikuntapalvelut kuuluvat kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelujen yksikköön. Liikunnanohjaajat ja nuoriso-ohjaajat vastaavat vapaa-aikapalvelujen tuottamisesta kaupunkilaisille.

 

Liikuntapalvelut palvelee kaikkia kaupunkilaisia ja liikuntatyötä tekeviä urheiluseuroja sekä järjestöjä. Lisäksi se edistää liikuntalain kunnille ja kaupungeille velvoittamaa liikuntaa, kilpa- ja huippu-urheilua sekä niihin liittyvää kansalaistoimintaa, edistää väestön hyvinvointia ja terveyttä sekä tukee lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä liikunnan avulla. Kaupungin avustustoiminnasta voit lukea lisää sivulta Avustukset.

Vapaa-aikapalvelujen toimisto ylläpitää liikuntasalien ja kenttien käyttövuorolistoja sekä hoitaa leiri- ja vapaa-aikakeskustensa vuokraustoimintaa. Liikuntapalvelujen sivuilta löydät seuratiedot, lajitiedot, liikuntapaikat, ym. muut liikuntapalvelutiedot. Vuokrattavista tiloista ja alueista löydät lisätietoa kohdasta Vuokrattavat tilat ja alueet. Liikuntatilojen ja -paikkojen varaukset tulee osoittaa ensisijaisesti liikunnanohjaajille. Tästä pääset selailemaan varauskalenteria jo ennen yhteydenottoa: TIMMI

 

Yhteystiedot:

 

Liikunnanohjaaja

Munnukka Outi

Liikunnan erityisryhmät ja muut liikuntapalvelut

puh. 040 133 6479

 

Liikunnanohjaaja

Schutskoff Jarno

Liikunnan erityisryhmät ja muut liikuntapalvelut

puh. 050 309 4545

 

Hallimestari (Pitkäjärven liikuntahalli)

Jari Laine

puh. 050 386 0237

ma – pe klo 14.00 – 22.00

 

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@kangasala.fi