Kirjastoauto

Kangasalan kirjastoauto Kotikujan Konsta kulkee maanantaista perjantaihin eri puolilla Kangasalaa. Aamu- ja iltareittien pysäkit ovat jokaisen halukkaan käytettävissä. (Huom! Koulujen loma-aikaan ei ajeta aamureittejä.)

Laina-ajat ja käyttösäännöt ovat samat kuin kiinteissä kirjastoissa.

Jos pysäkki jää jostakin syystä ajamatta, tiedotus tapahtuu ensisijaisesti Kotikuja-reittisovelluksessa, sitten kirjaston Facebook-sivuilla sekä Instagramissa. Myös kirjastoauton pysäkkikylttien sisältöjä kannattaa seurata.

Kirjastoauto Kotikujan Konsta syksyisessä maisemassa.Kirjastoauto Kotikujan Konsta talvisessa maisemassa auringon noustessa.Kirjastoauto Kotikujan Konstan kuvakirjahylly.

 

Konsta tuo myös muiden kirjastojen kirjat

Kirjastoauton valikoimaa täydennetään päivittäin asiakkaiden toivomilla materiaaleilla.

Jos et löydä etsimääsi, se voidaan toimittaa sinulle jostain muusta Kangasalan kirjaston toimipisteestä (0 €) tai seutulainana toisesta PIKI-kirjastosta (2 €).

Voit palauttaa autoon kaikkea PIKI-kirjastoista lainaamaasi aineistoa. Ja vastaavasti kirjastoautosta lainattua voi palauttaa muihin Kangasalan pisteisiin.

 

Kotikuja-reittisovellus – Missä auto liikkuu?

Reittisovelluksesta voi katsoa aina ajantasaiset tiedot pysäkeistä, aikatauluista ja mahdollisista muutoksista. Sovelluksen avulla voit myös seurata kartalta kirjastoauton liikkeitä reaaliajassa.

Lataa ilmainen sovellus Play-kaupasta nimellä Kirjastoautot.fi tai tutki selaimella osoitteessa https://kangasala.kirjastoautot.fi/ (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

 

Kirjastoauto ja korona

Kangasalan kirjastoja ja kirjastoautoa koskeva korona-ohjeistus löytyy
Asioi turvallisesti kirjastossa -sivulta.

 

Palveluverkkoa kehitetään jatkuvasti. Ota yhteyttä kirjastoauton henkilökuntaan, jos sinulla on kirjastoauton palveluihin liittyviä toivomuksia.
Tästä löydät Kirjastoauton palvelut aakkosissa (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Kirjastoauton henkilökunta neuvoo mielellään kirjastonkäyttöön liittyvissä kysymyksissä.

puh. 0500 239 647
kirjastoauto@kangasala.fi

 

Tiesitkö tämän Konstasta?

  • leveys 2,5 m
  • korkeus 3,8 m
  • pituus 12,9 m
  • paino 15,5 t
  • valmistusvuosi 2008
  • Volvon keskimoottorialusta
  • rakentaja Kiitokori Oy
  • nimi tulee Tuula Kallioniemen nuortenromaanin hahmolta