Kirjastoauto

Kangasalan kirjastoauto Kotikujan Konsta kulkee maanantaista perjantaihin kahdessa vuorossa eri puolilla Kangasalaa. Aamureiteillä kierretään koulu- ja päiväkotipysäkkejä. Iltareiteillä Konsta vierailee noin 50 pysäkillä ympäri kaupunkia. Kaikki pysäkit ovat jokaisen halukkaan käytettävissä.

Palveluverkkoa kehitetään jatkuvasti. Ota yhteyttä kirjastoauton henkilökuntaan, jos sinulla on kirjastoauton palveluihin liittyviä toivomuksia.
Tästä löydät Kirjastoauton palvelut aakkosissa (linkki avautuu uuteen ikkunaan)

Laina-ajat ja käyttösäännöt ovat samat kuin kiinteissä kirjastoissa.

Jos pysäkki jää jostakin syystä ajamatta, tiedotus tapahtuu Kotikuja-reittisovelluksessa, kirjaston Facebook-sivuilla sekä Instagramissa.

Kirjastoauto Kotikujan konstaKirjastoauto Kotikujan KonstaKirjastoauto Kotikujan Konsta

 

Satuhahmot seikkailevat Konstan kyljissä

Kotikujan Konsta on saanut nimensä kirjailija Tuula Kallioniemen nuortenromaanin hahmon mukaan. Sen on rakentanut Kiitokori Oy Volvon keskimoottorialustalle vuonna 2008. Ulkoasun on suunnitellut tamperelainen mainostoimisto Adtimer.

Konsta tuo myös muiden kirjastojen kirjat

Kirjastoauton valikoimaa täydennetään päivittäin asiakkaiden toivomilla materiaaleilla. Auton aineiston lisäksi asiakkailla on käytössään kaikkien PIKI-kirjastojen kokoelmat.

Jos et löydä etsimääsi aineistoa, se voidaan toimittaa sinulle jostain muusta Kangasalan kirjaston toimipisteestä tai seutulainana toisesta PIKI-kirjastosta.

Voit palauttaa autoon kaikkea PIKI-kirjastoista lainaamaasi aineistoa. Ja vastaavasti kirjastoautosta lainattua voi palauttaa muihin Kangasalan pisteisiin.

Kotikuja-reittisovellus

Reittisovelluksesta voi katsoa Kotikujan Konstan pysäkit, aikataulut ja mahdolliset muutokset.

Lataa ilmainen sovellus Play-kaupasta nimellä Kirjastoautot.fi tai tutki selaimella osoitteessa https://kangasala.kirjastoautot.fi/

 

Kirjastoauto ja korona

Kangasalan kirjastoja ja kirjastoautoa koskeva korona-ohjeistus löytyy
Asioi turvallisesti kirjastossa -sivulta.

 

Kirjastoauton henkilökunta neuvoo mielellään kirjastonkäyttöön liittyvissä kysymyksissä.

puh. 0500 239 647
kirjastoauto@kangasala.fi