« Takaisin

  « Takaisin

   « Takaisin

    « Takaisin

     « Takaisin

      « Takaisin

       « Takaisin

        Yhteystiedot
         

        Havisevan koulu
        Yli-Nikkiläntie 49
        36120 Suinula
        sijainti kartalla

        Rehtori: Timo Korhonen
        050 406 1172

        Opettajat / kanslia 040 133 6638
        Keittiö 040 133 6433
        Erityisopettaja 050 449 1173
         

        Toimistosihteeri 050 501 9614
        toimipaikka Pitkäjärven koulu 

        sähköpostit:
        etunimi.sukunimi@kangasala.fi

        Wilma
        Peda.net - verkko-oppimisympäristö
        Opit

        Havisevan koulu / Luokat 1-6

         

        Havisevan koulu on rakennettu vuonna 1956. Koulu sijaitsee Kangasalan pohjoisosassa Jyväskylän radan varressa. Kangasalan keskustaan on matkaa 12km ja Tampereelle 20km. Koulussamme on kuusi vuosiluokkaa, yhteensä 141 oppilasta Havisevan, Suinulan, Lihasulan ja Ruutanan alueilta.

        Koulumme sijaitsee vehreässä ympäristössä luonnon keskellä. Opetuksessa pyrimme hyödyntämään ympäröivää luontoa vuodenaikojen mukaan. Ympäristö antaa lähes rajattomat puitteet luontoretkiin, suunnistamiseen, pihapeleihin ja -leikkeihin, hiihtoon ja luisteluun. Oppilaiden välituntiviihtyvyyden ja -liikunnallisuuden parantamiseksi ja monipuolistamiseksi koulun leikkivälineitä on piharemontin yhteydessä vanhempainyhdistyksen sekä paikallisen urheiluseuran tuella uusittu ja parannettu.

        Havisevan koulun toiminta-ajatuksena on ammattitaitoisen henkilökunnan avulla yhteistyössä kotien kanssa pyrkiä kasvattamaan tasapainoisia, yhteistyökykyisiä ja elinympäristöstään vastuuta kantavia kansalaisia. Koulumme arjessa korostuu yhteisöllisyys, yhteistoiminnallisuus ja toisen huomioonottaminen. Oppilaita kannustetaan osallistumaan, tekemään yhteistyötä yli luokkarajojen ja ottamaan vastuuta. Järjestämme yhdessä Havisevan koulun vanhempainyhdistyksen, Harjulan Hallan ja Ruutanan koulun kanssa erilaisia tapahtumia ja kisailuja. Koulumme on mukana myös KIVA-kouluohjelmassa, jonka tarkoituksena on ennaltaehkäistä kiusaamista ja tarvittaessa puuttua siihen tehokkaasti.

         

        Ajankohtaista

        Ei uutisia

        Koulu portilta katsottuna
        Koulun pihasta suksille!

        Havisevan koulun kerhokalenteri