Harjunsalon päiväkoti

Harjunsalon päiväkoti tarjoaa varhaiskasvatusta, esiopetusta ja vuorohoitoa.

Harjunsalon päiväkodissa on kuusi lapsiryhmää, joista yksi on esiopetusryhmä, kaksi kaksivuotisen esiopetuskokeilun ryhmää ja kaksi vuorohoito ryhmää.

Harjunsalon päiväkoti tarjoaa ilta- ja vuorohoitoa perheille, jossa molemmat tai ainoa huoltaja tarvitsee lapselleen hoitoa vuorotyön vuoksi. Ilta – ja vuorohoitoa voidaan erityisperusteilla järjestää tarvittaessa myös huoltajan opiskelun vuoksi.

Koululaisten ilta- ja vuorohoito on harkinnanvaraista ja se on tarkoitettu ensisijaisesti yksihuoltajien ja kasvun ja oppimisen tukea tarvitseville lapsille ensimmäisenä kouluvuonna. Huoltaja vastaa itse koululaisen kuljetusjärjestelyistä ilta- ja vuorohoitoon.

Kangasalla iltahoitoa järjestetään Sahalahden päiväkodissa ja Harjunsalon päiväkodin A-talossa. Ympärivuorokautista hoitoa järjestetään Harjunsalon päiväkodin A-talossa. Harjunsalon päiväkodissa voi vuorohoitoa varata arki- ja juhlapyhinä seuraavasti: jouluaattona klo 13.00 asti, tapaninpäivänä, pitkäperjantaina, sitä seuraavana lauantaina ja toisena pääsiäispäivänä, juhannusaattona, ja juhannuspäivää seuraavana sunnuntaina. Hoitoa voi varata vain todelliseen tarpeeseen huoltajien työvuoroluettelon tai muun luotettavan selvityksen perusteella. Varaus ja luotettava selvitys on annettava varhaiskasvatusyksikön johtajalle heti tarpeen ilmettyä, mutta viimeistään kaksi viikkoa ennen hoidon tarvetta. Harjunsalon päiväkoti on suljettuna joulupäivänä, ensimmäisenä pääsiäispäivänä ja juhannuspäivänä.

Katso alapuolelta aukeava video Harjunsalon päiväkodista. Videolla on suomenkielinen tekstitys.

Ryhmien yhteystiedot

Ryhmä Puhelinnumero Sähköposti
Napit
(vuorohoito)
050 447 5177 napit (at) kangasala.fi
Nepparit
(vuorohoito)
050 447 6433 nepparit (at) kangasala.fi
Mansikat 050 432 9993 mansikat (at) kangasala.fi
Mustikat 050 409 0055 mustikat (at) kangasala.fi
Puolukat 050 421 0088 puolukat (at) kangasala.fi
Vadelmat 050 395 6674 vadelmat (at) kangasala.fi
Keittiö 040 1336 431