Tapahtuma-alueet

Etsitkö paikkaa tapahtumallesi? Kangasalta löytyy eri käyttötarkoituksiin sopivia tapahtuma-alueita. Alapuolelta löytyvistä Kangasalan Kaupungin tapahtuma-alueiden esittelyistä löydät tarkempaa tietoa kaupungin keskeisimmistä tapahtumapaikoista ja -tiloista.

 

Kangasalan tori

Keskusaukio 2, 36200 Kangasala

Kangasalan tori on kaupungin keskustan sydän, josta löytyvät satokauden herkut läheltä ja kaukaa. Tori on avoinna arkisin klo 7-16 ja viikonloppuisin 8-15. Markkinamyynnin lisäksi tori soveltuu myös erilaisiin tapahtumiin ja siellä järjestettäviä tapahtumia on mahdollista levittää myös torin laidalta löytyvän Kulttuurikorttelin tiloihin.

Kangasalan torin tapahtumakortti

Pikkolan tapahtumakenttä

Finnentie 27, 36200 Kangasala

Pikkolan tapahtumakenttä on noin 7000m2 suuruinen hiekkakenttä 1,2 km päässä Kangasalan keskustasta. Aitaamattomalla kentällä on kiinteä sähkökaappi ja valotolpat 6 kpl, lisäksi kentällä on valmius vesiliittymän vetämiseen. Lähialueilta on järjestettävissä pysäköintitilaa. Tapahtuma-aluetta on mahdollista laajentaa viereisille peltoalueilla.

Pikkolan tapahtumakortti

Kangasalan kesäteatteri

Kummelinkuja, 36270 Kangasala

Kangasalan kesäteatteri sijaitsee Mobilian rannassa kauniin Keisarinharjun kupeessa. Kesäteatterin rakenteisiin kuuluvat kiinteä ja katettu kahvioalue, lipunmyyntikoju sekä yli 300 paikkainen katsomo. Kesäkaudella Kangasalan kesäteatteria käyttävät pääsäntöisesti siellä esiintyvät teatteriryhmät, mutta alue soveltuu myös yksittäisten tapahtumien järjestämiseen, lue lisää alapuolelta aukeavasta linkistä.

www.kangasalankesateatteri.fi

 

Kulttuurikortteli

Keskusaukio 2 (Kirjasto), Kuohunharjuntie 6 (Kangasala-talo)
36200 Kangasala

Kangasalan Kulttuurikorttelin muodostavat Kangasalan pääkirjasto, Kangasala-talo ja Kimmo Pyykkö –taidemuseo. Lisäksi Kulttuurikortteliin kuuluvat pääkirjaston yhteydessä toimivat kaupungin nuorisotila Sentteri sekä Valkeakoski-opiston Kangasalan toimipisteen tiloja. Kulttuurikorttelista löytyy erilaisia tapahtumatiloja tapahtumajärjestäjien käyttöön. Tiloihin pääset tutustumaan alapuolelta aukeavasta linkistä.

www.kangasala.fi/kulttuurikortteli

Vastaheitto, Anssi Kasitonni

Kyötikkälän urheilukeskus

Lätsä-Pekan tie 19, 36220 Kangasala

Kyötikkälän urheilukeskus sijaitsee Metsäkulman ja Suoraman välissä Kyötikkäläntien varressa. Juoksurata ja suorituspaikat ovat Novotan päällysteisiä. Kesäisin urheilukeskus on yksi Suomen käytetyimpiä yleisurheilukenttiä. Lisäksi Kyötikkälässä pelataan luonnonnurmella Kangasalan jalkapallosarjojen otteluita. Urheilukeskus soveltuu myös erilaisiin urheilutapahtumiin.

 

Sorolan monttu

Asemantie 179, 36200 Kangasala

Sorolan monttu on ulkoilijoiden keidas aivan Kangasalan keskustan tuntumassa. Alue sopii monipuolisten urheilumaastojensa puolesta useiden eri urheilulajien kisapaikaksi.

Kuvassa Sorolamportaat.

Pikkolan kampus