Kulttuuri- ja hyvinvointitori

Vuosittain järjestettävä Kangasalan kulttuuri- ja hyvinvointitori kokoaa yhteen laajan kattauksen paikallisten kulttuuri- ja hyvinvointipalvelujen tuottajien, kolmannen sektorin ja kaupunkiorganisaation osaamista.

Osallistu Kulttuuri- ja hyvinvointitori 2021 -tapahtumaan

Katso tallenne tiistain ohjelmasta täältä.

Katso tallenne keskiviikon ohjelmasta täältä.

Pääset torstain 15.4. ohjelmaan täältä.

Mikä kulttuuri- ja hyvinvointitori?

Ensimmäisen kerran tapahtuma järjestettiin vuonna 2010. Tuolloin pääkirjaston laajennus oli juuri valmistunut ja kulttuuriyhdistyksille haluttiin tarjota yhteinen tilaisuus esittäytyä kuntalaisille. Vuonna 2014 tapahtuma laajeni ensimmäistä kertaa kulttuuri- ja hyvinvointitoriksi, kun mukaan saatiin runsas määrä kansanterveysjärjestöjä sekä kunnan eri palvelukeskusten edustajia.

Kulttuuri- ja hyvinvointitorin perusajatuksena on mahdollistaa erityisesti kolmannen sektorin toimijoille tila ja foorumi toimintansa esilletuomiseen ja lisätä kaupunkilaisten tietoisuutta oman asuinalueensa tarjoamista mahdollisuuksista. Tapahtuma on erinomainen tilaisuus tutustua oman kaupungin monipuoliseen harrastustoimintaan ja palveluihin.

 

 

Kulttuuri- ja hyvinvointitori 2021

Kangasalan järjestöt ja kaupunki yhdessä järjestävät kulttuuri- ja hyvinvointitorin verkossa viikolla 15. Ohjelma suorana Teams-livetapahtumana ti 13.4.–to 15.4., lisäksi koko viikon tarjolla videoita, visailuja sekä paljon, paljon muuta.

Keskiviikkona 14.4. klo 18 Kangasalan valtuuston puheenjohtaja ja kaupunginjohtaja toivottavat kaikki kaupungin uudet ja vanhat asukkaat tervetulleiksi uusien asukkaiden virtuaaliseen Tervetuloa Kangasalle –tilaisuuteen.

Tiistai 13.4. Teemana hyvinvointi ja terveys

Keskiviikko 14.4. Teemana harrastukset ja vapaa-aika

Torstai 15.4. Hyvä elämä Kangasalla