Nuorisotilat

Kangasalla nuorisotilatoimintaa on kolmella nuorisotilalla:
- Vatialan nuorisotila Veturissa
- Keskustan nuorisotila Sentterissä
- Sahalahden nuorisotila Sahkussa.

Nuorisotilatoiminnassa sovelletaan Tampereen kaupunkiseudun yhteisiä periaatteita.

Nuorisotilat tarjoaa nuorille mahdollisuuden tavata kavereita turvallisessa ympäristössä. Tiloilla voi pelailla erilaisia pelejä, biljardia, pingistä, pleikkaa, ym. tai vaikka vaan olla. Joskus tiloilla myös kokkaillaan yhdessä nuorten kanssa, pidetään erilaisia teemailtoja ja järjestetään muuta ekstraa. Tiloille voi tulla myös keskustelemaan ohjaajien kanssa mieltä askarruttavista asioista. Syys- ja talviloma-aikoina tiloilla järjestetään mm. yön yli kestäviä tapahtumia sekä aukioloaikoja on pidennetty.

Nuorisotiloilla päihtyneenä esiintyminen ja päihteiden hallussapito on kielletty. Ohjaajilla on alkometri käytössä päihteettömyyden varmistamiseksi.

Kangasalan Nuorisotilat löytyy myös Facebookista, Instagramista ja Snapchatista. Facebookissa tiedotamme lähinnä nuorisotilojen aukioloista ja tapahtumista. Nuoriso-ohjaajat tavoitat parhaiten sähköpostilla.

Kenelle palvelu on tarkoitettu ja millä ehdoin

Nuorisotilatoiminta keskittyy 13-17 vuotiaisiin nuoriin.

Toimi näin

Sentterin nuorisotilaan voi hakea käyttövuoroja vuosittain 16.4.-15.5. Hakulomake aukeaa kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden nettisivuille.

Palvelun maksullisuus 

Maksuton

Sentterin ja Sahkun nuorisotiloihin voi hakea käyttövuoroja vuosittain 16.4.-15.5. Hakulomake aukeaa kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden nettisivuille.

Haku tapahtuu sähköisesti ja lomake löytyy hakuaikana kohdasta Vuokrattavat tilat ja alueet.

Näiden lisäksi käyttövuoroja haetaan myös nuoriso- ja juhlatilana käytettävästä

Aseman monitoimitalo Asarista
Asemantie 470, 36100 Kangasala as

Hakuaikojen jälkeen vapaaksi jääneitä käyttövuoroja voi tiedustella vapaa-aikapalveluista ympäri vuoden.