Leiritoiminta

Vapaa-aikapalvelut järjestävät kesäisin erilaisia leirejä lapsille ja nuorille.

Päiväleirit

Kesäkuun alussa järjestetään kaksi päiväleiriä 1-2 -luokkalaisille. Yksi leiri kestää maanantaista perjantaihin. Leiripäivä alkaa klo 9 ja päättyy 15.00. Leirille ei ole kuljetusta. Leirillä tehdään päivän aikana kaikkea mukavaa, leikitään, pelaillaan, kilpaillaan, ulkoillaan, ym. Ilmoittautumiset leirille alkavat maaliskuussa ja niistä ilmoitetaan wilman kautta.

Kuhmalahden yöleiri

Kuhmalahden rantasaunalla järjestetään perinteinen kahden yön pituinen lastenleiri. Leiri on tarkoitettu kaikille 1-6-luokkalaisille. Leiripäivään kuuluu hauskanpitoa, uimista, saunomista, pelailua, kilpailua ja muuta hauskaa. Ilmoittautuminen leirille on maalis-huhtikuun vaihteessa ja siitä ilmoitetaan wilma kautta.

Muut leirit

Pirkanmaan seutukunnissa järjestetään myös paljon leirejä, joista osa on avoinna kaikille lapsille ja nuorille asuinpaikasta riippumatta. Seutukunnallisista leireistä voit kysellä lisää vapaa-aikatoimistosta.

Järjestöjen ja yhdistysten leirejä

Useat eri järjestöt ja yhdistykset järjestävät myös kesällä leirejä, niihin ilmoittautuminen ja lisätiedot saat leirin järjestäjältä.