Kulttuuri- ja hyvinvointitori

Mikä on kulttuuri- ja hyvinvointitori?

Kangasalan kulttuuri- ja hyvinvointitori kokoaa yhteen laajan kattauksen paikallisten kulttuuri- ja hyvinvointipalvelujen tuottajien, kolmannen sektorin ja kuntaorganisaation osaamista.

Ensimmäisen kerran tapahtuma järjestettiin vuonna 2010. Tuolloin pääkirjaston laajennus oli juuri valmistunut ja kulttuuriyhdistyksille haluttiin tarjota yhteinen tilaisuus esittäytyä kuntalaisille. Vuonna 2014 tapahtuma laajeni ensimmäistä kertaa kulttuuri- ja hyvinvointitoriksi, kun mukaan saatiin runsas määrä kansanterveysjärjestöjä sekä kunnan eri palvelukeskusten edustajia.

Kulttuuri- ja hyvinvointitorin perusajatuksena on mahdollistaa erityisesti kolmannen sektorin toimijoille tila ja foorumi toimintansa esilletuomiseen ja lisätä kaupunkilaisten tietoisuutta oman asuinalueensa tarjoamista mahdollisuuksista. Tapahtuma onkin erinomainen tilaisuus tutustua oman kaupungin monipuoliseen harrastustoimintaan ja palveluihin.

 

Kulttuuri- ja hyvinvointitori (18.4.2020) perutaan tämän kevään osalta!

Koronavirustilanteen vuoksi noudatamme kaupungin valmiusryhmän linjauksia, jotka pohjautuvat ajankohtaiseen tietoon ja kansallisiin ohjeisiin.
Osana koronavirus/Covid-19 -varautumistaan Kangasalan kaupunki peruu kaikki Kangasalan kaupungin järjestämät yleisötilaisuudet 30.4. saakka.

​Suunnittelemme Kulttuuri- ja hyvinvointitorin siirtämistä syksylle, tiedotamme asiasta näillä sivuilla sekä Kangasalan kulttuuripalveluiden Facebook-sivuilla.