Kulttuuri- ja hyvinvointitori

Mikä on kulttuuri- ja hyvinvointitori?

Kangasalan kulttuuri- ja hyvinvointitori kokoaa yhteen laajan kattauksen paikallisten kulttuuri- ja hyvinvointipalvelujen tuottajien, kolmannen sektorin ja kuntaorganisaation osaamista.

Ensimmäisen kerran tapahtuma järjestettiin vuonna 2010. Tuolloin pääkirjaston laajennus oli juuri valmistunut ja kulttuuriyhdistyksille haluttiin tarjota yhteinen tilaisuus esittäytyä kuntalaisille. Vuonna 2014 tapahtuma laajeni ensimmäistä kertaa kulttuuri- ja hyvinvointitoriksi, kun mukaan saatiin runsas määrä kansanterveysjärjestöjä sekä kunnan eri palvelukeskusten edustajia.

Kulttuuri- ja hyvinvointitorin perusajatuksena on mahdollistaa erityisesti kolmannen sektorin toimijoille tila ja foorumi toimintansa esilletuomiseen ja lisätä kaupunkilaisten tietoisuutta oman asuinalueensa tarjoamista mahdollisuuksista. Tapahtuma onkin erinomainen tilaisuus tutustua oman kaupungin monipuoliseen harrastustoimintaan ja palveluihin.

 

Vuonna 2019 Kangasalan kulttuuri- ja hyvinvointitori järjestetään lauantaina 13.4.

Näytteilleasettajien ja esiintyjien ilmoittautuminen tapahtumaan on alkanut ja se jatkuu 31.1.2019 saakka.

Tämän sivun oikeasta laidasta löytyy linkki, jonka takaa aukeaa ilmoittautumislomake. Täyttäkää lomake ja lähettäkää se osoitteeseen riina.dahlman@kangasala.fi tai toimittakaa lomake tulostettuna Kangasalan pääkirjaston 2. kerroksen infoon (Keskusaukio 2). Lisätietoja tapahtumasta saatte liitteenä olevasta kutsukirjeestä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

 

Tiedustelut

Hyvinvointikoordinaattori Maija Mäkinen
maija.makinen(at)kangasala.fi
p. 050 3847 653

Kirjastovirkailija Riina Dahlman
riina.dahlman(at)kangasala.fi
p. 040 689 7293