Lamminrahka

Lamminrahkan uusi kaupunginosa rakentuu Tampereen jatkeeksi, Lahdentien varteen. Alueelle rakentuu koti noin 8000 asukkaalle ja noin 1000 työpaikkaa. Lamminrahkaan rakentuu monipuolisesti erilaista asumista pientaloista kerrostaloihin. Kaupunginosan sydän on Lamminrahkan koulukeskus ala- ja yläkouluineen, päiväkoteineen ja hyvinvointipalveluineen. Viereen torin ympärille rakentuvat myös päivittäistavarakauppa, kivijalkaliikkeet ja kahvilat.

Matka-aika TAYS:n alueelle on noin 10 min, Tampereen keskustaan 15 min ja Kangasalan kulttuurikeskustaan 5 min. Koilliskeskuksen ja Lentolan kauppakeskittymät ovat muutaman minuutin päässä nopeaa valtatietä pitkin. Bussiliikenne käynnistyy heti alueen alkaessa rakentua.

Lamminrahka on ulkoilijan ja liikkujan paratiisi: Metsä on kaikkialla nurkan takana ja jatkuu kymmeniä kilometrejä pohjoiseen. Lamminrahka sijaitsee kolmen ulkoilualueen solmukohdassa ja reitistöä on kotiovelta 200km, latuakin 100km.
Kuntosalit, Tenniskeskus, ratsutallit, jäähalli ym. ovat vain muutaman minuutin matkan päässä.  Iltaisin ja viikonloppuisin voi suunnata kotiovelta lähtien retkelle läheisille luonnonsuojelualueille tai vaellusreiteille laavuineen.

Lamminrahkan kotisivut

Lamminrahka youtube

Lamminrahkan koulukeskuksen yleinen arkkitehtuurikilpailu

Tonttihaku

Yritystonttien haku

Lamminrahka sijaintikartta

Havainnekuva katunäkymästä

 

Lamminrahkan projektipäällikkö Tea Jylhä
tea.jylha@kangasala.fi
puh 040 133 6329

Asuintontit:
Kaupungingeodeetti Teemu Valkolehto
teemu.valkolehto@kangasala.fi
puh 050 596 9125

Yritystontit:
Business Kangasala Oy:n toimitusjohtaja Päivi Kuusivaara
paivi.kuusivaara@businesskangasala.fi
puh 044 430 9246

facebook
twitter
www.lamminrahka.fi