Lamminrahka

Lamminrahkan uusi kaupunginosa rakentuu Tampereen jatkeeksi, Lahdentien varteen. Alueelle rakentuu koti noin 8000 asukkaalle ja noin 1000 työpaikkaa. Lamminrahkaan rakentuu monipuolisesti erilaista asumista pientaloista kerrostaloihin. Kaupunginosan sydän on Lamminrahkan koulukeskus ala- ja yläkouluineen, päiväkoteineen ja hyvinvointipalveluineen. Viereen torin ympärille rakentuvat myös päivittäistavarakauppa, kivijalkaliikkeet ja kahvilat.

Matka-aika TAYS:n alueelle on noin 10 min, Tampereen keskustaan 15 min ja Kangasalan kulttuurikeskustaan 5 min. Koilliskeskuksen ja Lentolan kauppakeskittymät ovat muutaman minuutin päässä nopeaa valtatietä pitkin. Bussiliikenne käynnistyy heti alueen alkaessa rakentua.

Lamminrahka on ulkoilijan ja liikkujan paratiisi: Metsä on kaikkialla nurkan takana ja jatkuu kymmeniä kilometrejä pohjoiseen. Alueen sisällä risteilee ulkoilureitistö, jota pitkin pääsee mm. keskustan palveluihin, Kauppiin ja Kirkkoharjulle. Hiihtäjän ulottuvilla on 70 km:n latuverkosto. Kuntosalit, Tenniskeskus, ratsutallit, jäähalli ym. ovat vain muutaman minuutin matkan päässä.  Iltaisin ja viikonloppuisin voi suunnata kotiovelta lähtien retkelle läheisille luonnonsuojelualueille tai vaellusreiteille laavuineen.

Lamminrahkan kotisivut

Lamminrahka youtube

Lamminrahkan koulukeskuksen yleinen arkkitehtuurikilpailu
Kilpailu on avoinna 19.6. – 5.11.2019.

yhteystiedot:
projektipäällikkö
Lamminrahka

Sanna Karppinen
puh. 040 133 6329

Susanna Virjo
puh. 040 133 6773

facebook: lamminrahka
twitter: @lamminrahka
www.lamminrahka.fi