Ruutanan avoin varhaiskasvatus

Ruutanan avoimen toimintaa 2019

Ruutanan avoimen varhaiskasvatuksen perhekerho kokoontuu Ruutanan seurakuntakodilla torstaisin klo 10 – 11.30. Toiminta perustuu yhdessäoloon, jossa vanhemmat huolehtivat lapsistaan. Toiminnan sisältö muotoutuu vanhempien ja lasten esittämien toiveiden pohjalta yhdessä toteuttaen. Ruutanan perhekerhon kevään kokoontumisissa toivottiin aikaa yhdessäololle, vertaistuelle, jutustelulle sekä lasten leikeille ja askartelulle.

Avoin perhekerho tarjoaa vanhemmille myös varhaiskasvatuksen ammattilaisen tukea, keskustelua kasvatuksesta, lapsen kehityksestä ja lapsiperheen arjesta. Avoimen perhekerhon toimintaan ei tarvitse ilmoittautua, ja se on maksutonta. Vanhemmat huolehtivat kahvittelun järjestämisestä ja jälkien siivoamisesta.

Toiveita ohjelmasta otetaan myös mielellään vastaan. Tervetuloa mukaan!

Lisäksi Ruutanassa tarjotaan 3-5-vuotiaille lapsille virikekerhotoimintaa, joka toteutetaan tiistaisin ulkona ja perjantaisin Koivurinteen päiväkodin tiloissa.

Kuunsäteiden oma puhelinnumero on 044 481 3018 ja sähköpostiosoite kuunsateet@kangasala.fi.

Viikonpäivä Tiistai Torstai Perjantai
klo 9 -12 10 – 11.30 9 – 12
Kenelle 3 – 5 -vuotiaille virikekerho Avoin perhekerho 3 – 5 -vuotiaille virikekerho
Missä Koivurinteen yläpihassa ja toiminta tapahtuu pihassa tai retkeillen lähimaastossa. Ruutanan seurakuntakoti Koivurinteen päiväkodin tiloissa