Ruutanan avoin varhaiskasvatus

Ruutanan avoimen toimintaa keväällä 2019

Ruutanan avoimen varhaiskasvatuksen perhekerho kokoontuu Ruutanan seurakuntakodilla torstaisin klo 10 – 11.30. Toiminta perustuu yhdessäoloon, jossa vanhemmat huolehtivat lapsistaan. Toiminnan sisältö muotoutuu vanhempien ja lasten esittämien toiveiden pohjalta yhdessä toteuttaen. Ruutanan perhekerhon kevään ensimmäisissä kokoontumisissa toivottiin aikaa yhdessäololle, vertaistuelle, jutustelulle sekä lasten leikeille ja askartelulle.

Avoin perhekerho tarjoaa vanhemmille myös varhaiskasvatuksen ammattilaisen tukea, keskustelua kasvatuksesta, lapsen kehityksestä ja lapsiperheen arjesta. Avoimen perhekerhon toimintaan ei tarvitse ilmoittautua, ja se on maksutonta. Vanhemmat huolehtivat kahvittelun järjestämisestä ja jälkien siivoamisesta.

Aikataulu täydentynee vielä kevään aikana. Toiveita ohjelmasta otetaan myös mielellään vastaan. Tervetuloa mukaan!

Lisäksi Ruutanassa tarjotaan 3-5-vuotiaille lapsille virikekerhotoimintaa tiistaisin, joka toteutetaan ulkona ja perjantaisin seurakuntakodin tiloissa.

Kuunsäteiden oma puhelinnumero on 050 3860 241 ja sähköpostiosoite kuunsateet@kangasala.fi.

Viikonpäivä Tiistai Torstai Perjantai
klo 9 -12 10 – 11.30 9 -11.30
Kenelle 3 – 5 -vuotiaille virikekerho Avoin perhekerho 3 – 5 -vuotiaille virikekerho
Missä Ruutanan päiväkodin yläpihalla, toiminta tapahtuu koko ajan ulkona Ruutanan seurakuntakoti Ruutanan seurakuntakoti