Huutijärven avoin varhaiskasvatus

Huutijärven päiväkodin kanssa samassa talossa toimiva Huutijärven avoin varhaiskasvatus tarjoaa avoimia varhaiskasvatuspalveluita. Maksullisia virikeryhmiä on 2-vuotiaille ja 3-5 -vuotiaille. Avoimeen perhekerhoon ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset yhdessä vanhempien/tutun aikuisen kanssa. Avoin perhekerho on maksuton.

Osoitteet

Mäyrävuorentie 6
36200 KANGASALA

Palveluajat

Maanantai-Perjantai 09:00-12:00

Puhelinnumerot

 HUUTIJÄRVEN AVOIMEN VARHAISKASVATUKSEN LUKUJÄRJESTYS 2018-19
Klo Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai
9-12  Vanamot

(2v. virikekerho)

Ulpukat

( 2-3v. virikekerho)

Ulpukat

(3-5v. virikekerho)

Ulpukat

(3 – 5v. virikekerho)

perhekerho

(avoin kaikille)

Huutijärven avoin varhaiskasvatus toimii samassa talossa Huutijärven päiväkodin kanssa.

Virikekerhot ovat 2-vuotiaille ja 3-5 -vuotiaille. Virikekerhot ovat maksullisia. Kerhoissa leikimme, laulamme, musisoimme ja askartelemme lasten taitojen ja kiinnostuksen mukaan. 2-vuotiaiden kerhossa erityisen tärkeää on läheisyys ja turvallisuuden tunne, kun lapsi harjoittelee olemaan erossa vanhemmastaan ja toimimaan toisten lasten kanssa.

Perhekerhoon ovat tervetulleita alle kouluikäiset lapset yhdessä vanhempiensa tai tutun aikuisen kanssa. Perhekerhossa yleinen ohjattu toiminta alkaa pääsääntöisesti klo 9.30. Perhekerhossa tehdään ja toimitaan yhdessä. Kerho rakentuu yhteisestä ohjatusta tekemisestä sekä vapaasta seurustelusta muiden perheiden kanssa. Perhekerhon toimintaa suunnitellaan yhdessä osallistujien kanssa. perhekerhossa voi nauttia pientä välipalaa 2€:n hintaa, kahvilasta vastaa MLL yhdessä vapaaehtoisten vanhempien kanssa.

Avoimen varhaiskasvatuksen toimintavuosi lomineen on pääsääntöisesti sama kuin Kangasalan kouluissa. Kerhojen toiminnasta vastaa päiväkodinopettaja.