Tapahtumakaupunki 2021 -nuorten tapahtumakurssi

Ensimmäistä kertaa Kangasalla järjestettävällä tapahtumakurssilla nuoret saavat itse päättää minne ja millaisia tapahtumia he haluavat kaupungissa järjestää. Kurssille osallistuvat nuoret vastaavat itse tapahtumien toteutuksesta, mutta saavat siihen apua tapahtuma-alan ammattilaisilta. Ilmoittautuminen kurssille on nyt avoinna.

Mistä on kyse?

Kuvassa Vehoniemen näkötorni
Nähdäänkö järjestettävissä tapahtumissa valoshow?

Kangasalla ei koskaan järjestetä nuorille mitään… paitsi nyt! Tapahtumakaupunki 2021 -kurssilla opitaan tapahtumien järjestämisestä, ideoidaan ja toteutetaan nuorten toiveiden mukaisesti yksi isompi tai pienempiä tapahtumia syyslomaviikolle. Osallistumalla kurssille pääset siis itse vaikuttamaan siihen, millaisia tapahtumia Kangasalan kaupungissa järjestetään. Tapahtumat voivat edustaa koko tapahtumien laajaa kirjoa, joten järjestettävä tapahtuma voi olla esimerkiksi festivaali, liikunta- tai vaikka kirpputoritapahtuma.

Kuka voi osallistua?

Kuvassa nauravia ystävyksiä.
Tapahtumat tehdään yhdessä, hyvällä porukalla tietenkin.

Kurssille voivat osallistua kaikki 13-29-vuotiaat kangasalalaiset nuoret. Osallistuminen ei maksa mitään. Mukaan lähtevät saavat kokemuksen tapahtuman järjestämisestä ja oppivat samalla uutta. Lisäksi osallistujat saavat todistuksen osallistumisesta kurssille. Luvassa on varmasti mielenkiintoista tekemistä, uusia ystäviä sekä ikimuistoinen tapahtumapäivä.

Kurssin ajankohta

Kurssi alkaa syksyllä 2021 ja sisältää yhteensä 5 kaikkien osallistujien yhteistä tapaamiskertaa, joissa käydään läpi tapahtumatuotannon eri vaiheita, kuten ideointia, lupaprosesseja, talousasioita sekä tapahtumamarkkinointia- ja viestintää. Kurssilla opetellaan tuottamaan tapahtumia itsenäisesti ja tutustutaan Kangasalan tapahtumatiloihin, sekä tapahtumien rahoitusvaihtoehtoihin.

Kursilla järjestettävät tapahtumat

Kauhujen Kangasala
Halloween tapahtuma vai bileet?

Kurssilla järjestetään 1-3 erilaista tapahtumaa nuorten toiveiden mukaisesti. Tapahtumat voivat sijaita eri puolilla kaupunkia ja niihin hyödynnetään Kangasalan tapahtuma-alueita ja tiloja. Tapahtumat ovat osallistujille maksuttomia ja niiden kohderyhmää ovat nuoret 13-29-vuotiaat.

Lisätietoja

Kurssin järjestäjät Kangasalan nuorisovaltuusto, nuorisopalvelut ja kaupunki. Tarkempi aikataulu ja info lähetetään ilmoittautumisen päätyttyä. Tapahtumakaupunki 2021 -kurssin tapaamiskerrat ja sen myötä syntyvät tapahtumat on tarkoitus järjestää livenä riippuen sen hetkisestä koronavirus tilanteesta.

Kuvassa ihmisten käsiä konsertissa.
Lopputuloksena nähdään yksi tai useampia tapahtumia.

 

Ilmoittaudu mukaan 30.9.2021 mennessä. Ilmoittautumislomakkeelle pääset täältä.