« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
10.9.2022
09:00 - 16:00
Tapahtumapaikka
Raudanmaan kylätalo
Ponsantie 1269, 36340 Tohkala + Google Map
Hinta
Vapaa
Tapahtuman tyyppi
, ,
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Valtakunnallisen lähiruokapäivän avajaiset

Valtakunnallisen Lähiruokapäivän avajaistapahtuma järjestetään tänä vuonna Kangasalla Raudanmaalla. Koko perheen maksuttoman tapahtuman teemana on Tulevaisuuden ruuantuottajat, ja päivän aikana pääsemme nauttimaan juhlapuheenvuoroista, musiikkiesityksistä sekä makunystyröitä kihelmöivistä lähiruokaelämyksistä.

Juhlaohjelma alkaa klo 10 juhlapuheenvuoroilla, jonka jälkeen jammaillaan Herra Heinämäen Lato-orkesterin ja Kangasalan Pikkupelimannien tahtiin. Raudanmaan kylätalon piha-alueella on lähiruokatori, jossa on mukana monipuolinen kattaus lähialueen tuottajien tuotteita. Raudanmaan kylätalon kahvila Mäyrässä taiotaan herkullinen lähiruokabrunssi klo 11–15.

Tapahtumapäivänä lapsille on tarjolla monenlaista maaseudun puuhaa. Raudanmaan kylätalolla toimivalle Lastenmaatila Pikkupihalle on vapaa pääsy ja sen asukkaat; kanat, puput, marsut, ankat, miniatyyrihevoset, lampaat, vuohet, laamat ja alpakka; ovat vieraiden ihasteltavissa. Eläinystävien lisäksi muun muassa ponien kauneussalonki, polkutraktorit, pihaleikit ja pelit sekä leikkialue odottavat leikkijöitä viettämään touhukasta syyspäivää maalla. Lastenmaatila ja tapahtuma-alue avautuvat klo 9.

Tapahtumapäivän tarkempi ohjelma on osoitteessa: www.raudanmaa.com

Kangasalan kaupunki tarjoaa ilmaisen bussikuljetuksen Kangasalan keskustasta linja-autoasemalta (kirjaston vieressä) juhlapaikalle. Lähdöt Kangasalan keskustasta ovat klo 8:30, 9:15, 10, 11, 12, 13, 14 ja klo 15. Lähdöt takaisin 10:30, 11:30, 12:30, 13:30, 14:30 ja 16.

Tampereen seudun joukkoliikenne Nyssen linjat 40A, 40B ja 40 C kuljettavat Kangasalan keskustaan kätevästi Tampereen suunnasta. Katso Nyssen aikataulut: https://reittiopas.tampere.fi

Lähiruokapäivän avajaistapahtuman järjestää Raudanmaan kyläosuuskunta yhdessä Maaseutuverkoston, Pirkanmaan matkailu ry:n, Kangasalan kaupungin ja Visit Kangasalan kanssa.

Kartta