« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
24.10.2023 9.11.2023
Tapahtuman tyyppi
, ,
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Taidetila Terra: Annukka & Elina Rajalahti – Brave & Beautiful

Yhteisnäyttelyn toteuttajina ovat siskokset Annukka ja Elina Rajalahti. Näyttely kuvastaa siskosten keskinäisen kannustuksen voimaa ja siitä kumpuavaa voimaantumista, sekä uskoa itseen, toisiin ja vapauteen tehdä omalla tyylillä.

Teokset ovat värien, muotojen ja tekstuurien ilottelua, jotka saavat inspiraationsa mielestä, tunteista ja kokemuksista. Jokainen teos heijastaa tekijänsä sen hetkistä mielenmaisemaa, antaen katsojalle tilan muodostaa niistä omat merkityksensä. Näyttely kannustaa tutkimaan rohkeasti ja intuitiivisesti sekä teoksia että niiden luomia mielikuvia.

Teokset ovat pääsääntöisesti suurikokoisia abstrakteja maalauksia. Annukka ja Elina maalaavat akryyliväreillä kankaalle, käyttäen osassa töissä sekatekniikkaa hyödyntäen mm. mustetta, vahavärejä ja tusseja.

Näyttely sisältää myös mininäyttelyn, jossa on esillä Annukan seitsemänvuotiaan pojan Niiles Hautamäen töitä. Niiles on työstänyt kangasta sekatekniilla hyödyntäen mm. akryylivärejä, helmimassaa ja maalikyniä. Niilestä inspiroivat vahvat värit ja tunnelmat, ja hänen lempiteoksiaan ovat Reidar Särestöniemen suuret kissaeläinmaalaukset ja Vincent Van Goghin Tähtikirkas yö.

 

Aukioloajat

Maanantai–perjantai klo 9–19

Lauantai klo 9–15. Kesälauantaisin 1.6.–31.8. suljettu.

Sunnuntaisin suljettu

Varmista kirjaston aukioloajat juhlapyhien yhteydessä.

Tilaan on vapaa pääsy