« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
3.9.2019 29.9.2019
Tapahtumapaikka
Kangasala-talon galleria
Kuohunharjuntie 6, 36200 Kangasala + Google Map
Verkkosivu
https://kangasala-talo.fi/tapahtumat/soile-jaaskelainen-ajan-kerrostumia/
Tapahtuman tyyppi
,
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Soile Jääskeläinen: Ajan kerrostumia

Kangasala-talon Galleriassa on esillä syyskuun ajan tamperelaisen kuvataiteilija Soile Jääskeläisen näyttely Ajan kerrostumia.

Minua kiinnostaa ajan kulumisen ja hetkessä olemisen dynamiikka. Tätä kuvaan erilaisilla kivirakennelmilla, juurakoilla ja puiden rungoilla, joissa näkyy luonnon hidas aika: kasvu ja rapautuminen. Piirtäen pysäytän hetken, välähdyksen ajan virrassa.

Soile Jääskeläisen näyttelyn teokset ovat valmistuneet vuosina 2018 – 2019. Tekniikkana hän on käyttänyt akryylimaalausta, piirustushiiltä ja pastelliliituja paperille.

Aloitan työskentelyni tekemällä väripohjan, joka toimii visuaalisena kasvualustana piirtämiselle ja aiheiden versoamiselle. Intuitiolla on suuri merkitys työskentelyssäni.

Soile Jääskeläinen (s. 1967 Salo) on kuvataiteilija, joka asuu ja työskentelee Tampereella. Hän on valmistunut kuvataiteilijaksi Kankaanpään taidekoulusta vuonna 1992, Tampereen ammattikorkeakoulun taiteen ja viestinnän osastolta 2000 ja Taiteen maisteriksi vuonna 2008 Taideteollisen korkeakoulun ( nykyisen Aalto-yliopiston) kuvataiteen Pallas-koulutusohjelmasta. Hän on osallistunut lukuisiin yksityisnäyttelyihin vuodesta 1994 lähtien. Jääskeläinen kuuluu Taidemaalariliittoon ja Tampereen taiteilijaseuraan.

Näyttely on avoinna Kangasala-talon avoinnaoloaikoina: https://kangasala-talo.fi/tule-meille/aukioloajat/

Kartta