« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
22.4.2023
10:00 - 11:00
Tapahtumapaikka
Kimmo Pyykkö -taidemuseo
Kuohunharjuntie 6, 36200 Kangasala + Google Map
Verkkosivu
https://kimmopyykkotaidemuseo.fi/nayttelyt/lasten-satuhetki/
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lasten satuhetki

Lukukeskuksen järjestämä vuotuinen Lukuviikko eli lukutaidon teemaviikko järjestetään 17.- 23.4.2023. Lukuviikko tarjoaa näkökulmia kirjallisuuteen ja lukemiseen ja innostaa kaikenikäiset kirjojen pariin. Tämän vuoden teema on lukemisen monet muodot. Lukuviikon kunniaksi ja inspiroituneena Metsätöitä -näyttelyn muotoilijoiden Nina Ruokosen ja Merja Palinin yhteisen Elämää metsässä -installaation sisältämästä pienestä kirjastosta, Kimmo Pyykkö -taidemuseo ja Kangasalan kirjasto osallistuvat Lukuviikkoon järjestämällä lasten satuhetken Metsätöitä -näyttelyssä. Lukijana toimii yhteisöpedagogiksi opiskeleva Tanja Tomminen, joka lukee näyttelyn teemaan sopivia metsäisiä satuja ja loruja.

Satuhetki pidetään lauantaina 22.4.2023 klo 10–11 non stop-periaatteella Kimmo Pyykkö -taidemuseon toisessa kerroksessa, Metsätöitä -näyttelyn Elämää metsässä -installaatiossa eli näyttelyn ns. lasten nurkassa. Satuhetki on suunnattu yli 3-vuotiaille lapsille oman aikuisen seurassa.

Vierailu Kimmo Pyykkö -taidemuseossa ja Metsätöitä -näyttelyssä on Lukuviikon satuhetkeen osallistuville maksutonta – myös aikuisille!

Kartta