« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
12.4.2021 18.4.2021
Hinta
Ilmainen

Kulttuuri- ja hyvinvointitori 12.-18.4.

Vuosittainen Kangasalan järjestöjen ja kaupungin yhdessä järjestämä Kulttuuri- ja hyvinvointitori järjestetään tänä vuonna kokonaan verkkomuotoisena koko viikon kestävänä tapahtumana 12.-18.4.2021. Tapahtuman ohjelmassa nähdään mm. Tervetuloa Kangasalle – uusien asukkaiden tilaisuus, lisäksi kolmena päivänä suorana lähetettävässä verkkolähetyksessä esittelyssä paikallisten kulttuuri- ja hyvinvointipalvelujen tuottajien, kolmannen sektorin ja kuntaorganisaation osaamista.

Tapahtuman ohjelma ja tarkemmat tiedot julkistetaan perjantaina 9.4.2021

Tiistai 13.4. Teemana hyvinvointi ja terveys

Keskiviikko 14.4. Teemana harrastukset ja vapaa-aika

Klo 18 Tervetuloa Kangasalle – uusien asukkaiden tervetulotilaisuus

Torstai 15.4. Hyvä elämä Kangasalla

www.kangasala.fi/kulttuuritori

Mikä kulttuuri- ja hyvinvointitori?

Ensimmäisen kerran tapahtuma järjestettiin vuonna 2010. Tuolloin pääkirjaston laajennus oli juuri valmistunut ja kulttuuriyhdistyksille haluttiin tarjota yhteinen tilaisuus esittäytyä kuntalaisille. Vuonna 2014 tapahtuma laajeni ensimmäistä kertaa kulttuuri- ja hyvinvointitoriksi, kun mukaan saatiin runsas määrä kansanterveysjärjestöjä sekä kunnan eri palvelukeskusten edustajia.

Kulttuuri- ja hyvinvointitorin perusajatuksena on mahdollistaa erityisesti kolmannen sektorin toimijoille tila ja foorumi toimintansa esilletuomiseen ja lisätä kaupunkilaisten tietoisuutta oman asuinalueensa tarjoamista mahdollisuuksista. Tapahtuma on erinomainen tilaisuus tutustua oman kaupungin monipuoliseen harrastustoimintaan ja palveluihin.

Lue lisää kulttuuri- ja hyvinvointorista täältä.