« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
26.10.2021 31.10.2021
Tapahtumapaikka
Kirkkoharjun näkötorni
Kirkkoharjuntie 3, 36200 Kangasala  + Google Map
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kirkkoharjun haamukahvila

Kauhujen Kangasala – hurja halloweenviikonloppu on täynnä selkäpiitä karmivan hauskaa ohjelmaa koko perheelle. Luvassa on mm. lasten halloweendisko, valotyöpaja, pimeä konsertti ja hurjaakin hurjempi pukukilpailu. Jännittävät ​halloween-teemaiset kierrokset nostattavat niskakarvoja, eikä jännitystä puutu myöskään aikuisille suunnatulta osallistavasti kaupunkilaisten kanssa toteutetulta Kulkijat -kauhukierrokselta. Lisätietoja halloween-viikonlopusta ja sen ohjelmasta löydät osoitteesta kangasala.fi/ajankohtaisettapahtumat #kauhujenkangasala.

Kirkkoharjun Kahvila heittäytyy Halloweenin tunnelmaan tuoden tarjolle vuoden hurjimmat ja herkuimmat leivonnaiset, joita voi tilata myös etukäteen ilahduttamaan halloween-juhlia. Katso tarkempi tarjonta kahvilan Facebook-sivuilta.

Piirustuskilpailu! Vain tarkkasilmäisimmät lapset saattavat nähdä tornin vanhan ja ystävällisen kummituksen. Anna mielikuvituksen laukata ja tule piirtämään se meille! Kummituskuvalla voi osallistua arvontaan, jossa palkintona 10 € lahjakortti Kirkkoharjun Kahvilaan.

Kartta