« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
21.5.2022
Tapahtumapaikka
Kangasala-talo
+ Google Map
Hinta
Vapaa
Verkkosivu
kangasalanyrittajat.fi
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kevätpäivä Kangasalla Fest

NYT SE TAPAHTUU! KEVÄTPÄIVÄ​ KANGASALLA​ FEST​ 21.5.2022

Kangasalan Yrittäjät järjestävät Kevätpäivän, josta ei puutu menoa eikä meininkiä. Tapahtumapaikkana ovat lauantaina 21.5.2022 Kangasala-talo, sen ympäristö sekä Kuohunharjuntien katumarkkinat ja lähiruokatori.

Katumarkkinoiden ja lähiruokatorin sekä käsityöläisten myyntinäyttelyn myyntipisteet avautuvat klo 9. Tuolloin on myös torin parkkipaikalla klo 9-11 Vehoniemen Automuseon ja Tampereen Mobilistien “Kevätkukka Cruising”-ajoneuvonäyttely. Ohjelmalavalla eri esiintyjiä ja vierailijoita riittää kello kuuteentoista asti. Sen jälkeen Kulttuuriravintola Jalmarissa on vuorossa MM-kisastudio ja terassijamit.

Ajankohtainen ja osallistava tulevaisuusseminaari “Esko Valtaoja & Tulevaisuus” alkaa Kangasala-salissa klo 13. Kangasala-talon “Soitinten kuningatar” -urkurakentajanäyttelyyn ja Kimmo Pyykkö-taidemuseoon on vapaa sisäänpääsy klo 11-17. “Kevätpäivä Kangasalla Fest” -kevätmarkkinoiden lauantai-illan kruunaa huippumuusikoiden 13-henkisen Dumb Stuff Bandin rytmimusiikki Kangasala-salissa klo 21-24. Kevätpäivän kunniaksi on Kuohunparkissa ilmainen pysäköinti. Myös anniskelualue on avoinna koko päivän.
Kevätpäivä-tapahtuman etkot järjestetään jo perjantaina 20.5. Kulttuuriravintola Jalmarissa, jolloin esiintyjänä on Markus Salo.

Lisätietoja: Tapahtumakoordinaattori Jari Nurmi
gsm: 050 592 8866, kangasalan.yrittajat@gmail.com, kangasalanyrittajat.fi

Kartta