« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
3.2.2021
16:00 - 17:00
Tapahtumapaikka
Teams
+ Google Map
Hinta
Vapaa
Verkkosivu
www.kangasala.fi/ajankohtaisettapahtumat
 • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kangasalan kaupunginjohtaja Oskari Auvisen virtuaalitapaaminen

Kaupunginjohtajan virtuaalitapaaminen 3.2. klo 16-17

 

Kaupunginjohtaja Oskari Auvinen kuva: Opa Latvala
Kaupunginjohtaja Oskari Auvinen kuva: Opa Latvala

Vuoden 2021 ensimmäinen kaupunginjohtajan virtuaalitapaaminen järjestetään keskiviikkona 3.2.2021 klo 16 alkaen Teams live –tapahtumana. Tapahtumassa kaupunginjohtaja Oskari Auvinen vastaa sekä tilaisuuteen ennakkoon lähetettyihin, että tilaisuudessa esitettyihin kysymyksiin ja kommentteihin tunnin kestävässä virtuaalitapaamisessa. Kangasala tahtoo olla palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, jossa asiakkaat kohdataan silloin ja siellä missä he liikkuvat. Virtuaalitapaamiset ovat osa tämän palvelulupauksen täyttämistä. Tapahtuman nauhoite tulee myöhemmin myös tekstitettynä nähtäväksi kaupungin videoviestintään tarkoitetulle Kangasala-kanavalle.

Osallistuminen tapahtumaan ei vaadi Teams -sovelluksen lataamista omalle tietokoneelle. Microsoftin Teams Live event on virtuaalisten tilaisuuksien järjestämiseen tarkoitettu sovellus, jonka avulla tuotetaan verkkoyleisöille lähetettäviä tapahtumia.

Virtuaalitapaamisen pelisäännöt ja ohjeet tapahtuman osallistujille:

Osallistuminen tapahtumaan

 • Kangasalan kaupunginjohtajan Oskari Auvisen virtuaalitapaaminen alkaa keskiviikkona 3.2. klo 16 Teams –livetapahtumana. Tilaisuus kestää tunnin.
 • Voit osallistua tapahtumaan joko puhelimella, tietokoneella tai tabletilla. Linkki aukeaa sekä selaimessa, että sovelluksessa.
 • Tapahtuma nauhoitetaan myös myöhemmin katsottavaksi.
 • Pääset osallistumaan tapahtumaan täältä.

Kysymysten esittäminen

 • Kaupunginjohtaja aloittaa vastaamalla ennakkoon esitettyihin kysymyksiin, mutta kysymysten välissä esitetään tilaisuudessa esitettyjä kysymyksiä. HUOM! Mikäli kysymyksiä tulee erityisen paljon, ei kaikkia tilaisuudessa esitettyjä kysymyksiä välttämättä ehditä esittää kaupunginjohtajalle.
 • Voit kirjoittaa kysymyksiä, ajatuksia tai kommentteja kysymyskenttää, joka löytyy ikkunan oikeasta yläkulmasta kohta Livetapahtuman kysymysosio. Kysymys kirjoitetaan alalaidassa aukeavaan kenttään. Muistathan myös lähettää esittämäsi kysymyksen.
 • Teams –livetapahtumissa osallistujat voivat ottaa osaa vain kirjoittamalla. Kysymysten kanattaa olla mahdollisimman tiivissä ja selkeässä muodossa.
 • Voit esittää kysymyksiä nimellä tai nimettömänä. Voit itse asettaa tämän kysymystä kirjoitettaessa.
 • Samasta ikkunasta löytyvät esittämäsi kysymykset sekä muiden osallistujien julkaistut kysymykset. Muiden osallistujien julkaistut kysymykset tulevat näkyviin, kun valitsee kysymysosiossa näkyviin Esittelyssä-palstan. Kun valitsee näkyviin Omat kysymykset –palstan, näkyvät vain esittämäsi kysymykset.
 • Asialliset viestit julkaistaan näkyville kaikille tapahtuman osallistujille.
 • Voit myös tykätä mielestäsi hyvistä kysymyksistä, tai jos joku on jo ehtinyt esittää kysymyksen, jota olit itsekin ajatellut kysyä.
 • Suosittelemme olemaan aktiivisia ja esittämään kysymyksiä heti alusta alkaen, jotta tilaisuus olisi mahdollisimman vuorovaikutteinen.

Jos sinulla ilmenee teknisiä haasteita

 • Päivitä nettisivu tai liity tilaisuuteen uudestaan tapahtumalinkistä
 • Tarkista, että käytössäsi on selaimen versio, joka on tuettu (parhaiten toimivat Edgeja Chrome)

Linkki tapahtumaan

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_ZTI2ZmFlMGYtZjA0ZS00Y2U4LTg2ZDQtNDUxNWQ4MWQzNjg4%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%22dde5dc12-bd3c-4c06-85cc-34361efe9ad4%22%2c%22Oid%22%3a%222944ceb9-418c-4ab3-afd3-49420acaed27%22%2c%22IsBroadcastMeeting%22%3atrue%7d

 

Kartta