« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
20.5.2021
16:00 - 17:00
Hinta
Vapaa
Verkkosivu
www.kangasala.fi/ajankohtaisettapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kangasalan kaupungin virtuaalitapaamiset, Tekninen keskus

Osallistu tilaisuuteen täältä.

Kangasalan kaupungin palvelukeskusten virtuaalitapaamiset alkavat torstaina 20.5.2021 klo 16 Kangasalan teknisen keskuksen livelähetyksellä. Kysymyksiin vastaavat elinympäristöjohtaja Sirkku Malviala sekä rakennuspäällikkö Merja Saarilahti. Tilaisuudessa esitettävät kysymykset voivat koskettaa kaikkia teknisen keskuksen toimintoja, kuten kaavoitusta, rakentamista, pysäköintiä, leikkipuistoja, ateria- ja siivouspalveluita tai vapaa-ajan viettoa kaupungissa. Ennakkokysymyksiä voi jättää aina 12.5.2021 saakka osoitteeseen tapahtumat@kangasala.fi

 

Torstaina 20.5.2021 kaupunkilaisten kysymyksiin vastaa elinympäristöjohtaja Sirkku Malviala.

Virtuaalitapaamiset ovat jatkoa alkuvuodesta pidetyille kaupunginjohtajan virtuaalitapaamisille. Kangasalan kaupunki kokeilee vuorovaikutteisia virtuaalitapaamisia pitkin vuotta ja niiden tavoitteena on edistää vuoropuhelua kaupungin ja sen asukkaiden välillä. Jatkossa vuosittain tullaan näkemään 4-6 virtuaalitapaamista, joissa kaupunginjohtaja ja palvelukeskusten edustajat vastaavat katsojien kysymyksiin. Kaikki vuoden 2021 tapaamiset järjestetään Teams live –tapahtumina. Tilaisuuksiin voi osallistua suorana, tai niiden nauhoitteet voi katsoa jälkikäteen. Nauhoitteet tulevat myöhemmin tekstitettyinä kaupungin videoviestintään tarkoitetulle Kangasala-kanavalle. 

 

Osallistujat pääsevät liittymään tapahtumiin osallistumislinkin kautta, joka aukeaa sekä selaimessa, että sovelluksessa. Tapahtumaan voi osallistua joko puhelimen, tabletin tai tietokoneen välityksellä. Osallistuminen ei vaadi Teams -sovelluksen lataamista omalle tietokoneelle. Microsoftin Teams Live event on virtuaalisten tilaisuuksien järjestämiseen tarkoitettu sovellus, jonka avulla tuotetaan verkkoyleisöille lähetettäviä tapahtumia.

 

Kesän jälkeen kaupungin virtuaalitapaamiset jatkuvat syyskuussa. Sivistyskeskuksen virtuaalitapaaminen järjestetään 8.9.2021 ja Sosiaali- ja terveyskeskuksen livetapaaminen 2.11.2021.

 

Vuoden 2021 tulevat kaupungin virtuaalitapaamiset

 

Torstai 20.5.2021 klo 16 Teknisen keskuksen virtuaalitapaaminen

Rakentaminen, kaavoitus, ulkoalueet yms. kysymyksiä voi jättää 12.5.2021 saakka.

 

Keskiviikko 8.9.2021 klo 16 Sivistyskeskuksen virtuaalitapaaminen

Vapaa-aika, koulutus, varhaiskasvatus, kulttuuri yms. kysymyksiä voi jättää 1.9.2021 saakka.

 

Tiistai 2.11.2021klo 16 Sosiaali- ja terveyskeskuksen virtuaalitapaaminen

Terveydenhoito, asumis- ja vammaispalvelut yms. kysymyksiä voi jättää 26.10.2021 saakka.

 

Vuoden ensimmäisiä kaupunginjohtajan virtuaalitapaamisia pääset katsomaan Kangasala-kanavalla.