« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
1.12.2018 klo 10:00 21.12.2018 klo 16:00
Tapahtumapaikka
Mobilia
Kustaa Kolmannen tie 75, 36270 Kangasala + Google Map
Verkkosivu
https://www.mobilia.fi/elamykset/tapahtumakalenteri/jouluista-ohjelmaa-lapsille
Tapahtuman tyyppi
,
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Jouluista ohjelmaa lapsille

Tonttujen tavaroita katosi vierailulla – tule auttamaan etsinnässä

Mobilia ja Joulupukki ovat solmineet pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen, jonka perusteella lupaamme vuosittain antaa yhden ajoneuvon Korvatunturin tonttujen käyttöön. Sopimuksen mukaan tontut tulivat käymään Mobiliassa jo marraskuussa ja koristelivat ajoneuvon jouluiseksi. Mukana oli muutamia ahkeria tonttuja Korvatunturilta, ja koska kiire Joulupukin kotona on nyt valtava, niin siinähän sitten kävi niin, että osa tonttujen omista tavaroista katosi jonnekin museon sisätiloihin.
Kadoksissa on mm. tonttulakki, tumput, huopatossut ja lyhty. Niiden etsimiseen Mobilia toivoo lasten apua. Lapset pääsevät näyttelyyn ilmaiseksi etsimään tonttujen tavaroita aikuisen seurassa. Aikuisen pääsylippu on 12 €.

Joulutyöpaja

Jouluista ohjelmaa on tarjolla myös joulutyöpajan muodossa. Joulutyöpajassa on mahdollisuus värittää tai piirtää joulupukille kortti tai kirje sekä askarrella kivoja joulukoristeita. Materiaalimaksun suuruus on 3 €. Joulutyöpaja joka päivä klo 10-11 ja klo 13-14.

Lisäksi tarjolla on Joulun taikaa-opastukset 12.12., 15.12. ja 19.12. Opastuksista löytyy lisätietoa Mobilian tapahtumakalenterista.

Kartta