« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
17.9.2021
18:00
Tapahtumapaikka
Kangasala-talo
Kuohunharjuntie 6, 36200 Kangasala + Google Map
Verkkosivu
https://kangasala-talo.fi/tapahtumat/erja-lyytinen-songbook-4/
Tapahtuman tyyppi
, ,
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Erja Lyytinen Songbook

Songbook – Elämäni laulukirja” on Erja Lyytisen kiertue, jolla kuullaan Erjan toivotuimpia kappaleita pohjautuen uuteen laulukirjaan. Loppuvuodesta 2020 ilmestyi Erja Lyytinen Songbook, joka käsittää kaksi kirjaa, toinen slidekitaralle ja toinen normaalikitaralle. Kirjat sisältävät fanien rakastetuimpia toivebiisejä yhteensä 14 kappaletta Erjan tuotannosta vuosikymmenten varrelta ja näitä kuullaan runsaasti myös konsertissa Kangasala-salissa.

Viime vuonna ilmestyi myös Lockdown Live 2020 -albumi, jonka saamat arviot ovat olleet ylistäviä Brittein saaria myöten, sillä onhan Lyytisen energinen yhtye (Tatu Back, Iiro Laitinen, Miika Aukio) parhaimmillaan juuri livenä. Livealbumi taltioitiin rajoitusten aikana, ja se on huikean soittofiiliksen lisäksi jo itsessään historiallinen tallenne.

Kansainvälinen yleisö on myös huomannut Suomen Blueskuningattareksikin tituleeratun kitaristin taidot. Lyytinen sai merkittävän tunnustuksen sijoittuessaan vuonna 2020 Total Guitar -lehden lukijaäänestyksessä kategoriassa ”10 Maailman Parasta Kitaristia Nyt” upeasti sijalle #2. Lyytinen sai myös Vuoden Ilmiö 2020 -tunnustuksen Kuopion kaupungilta striimattuaan keikan yhtyeensä kanssa Novapoliksen katolta 65 metrin korkeudesta. Sitä on katsottu ympäri maailmaa YouTubessa yli 94 000 kertaa.

Konsertissa kuullaan lisäksi viimeisen vuoden aikana syntyneitä uusia kappaleita ja nautitaan livemusiikin parantavasta vaikutuksesta. Kiertue järjestetään turvallisuusohjeita noudattaen turvavälein. Seuraamme tarkasti virallisia ohjeistuksia tapahtumien järjestämiseen ja päivitämme tietoja niiden mukaisesti.

Esityksen kesto on n. 1 tunti 15 minuuttia ja siinä ei ole väliaikaa.

Tuotanto: Bluesland Productions Oy

Anniskelukatsomo

Esityksen koko katsomo on anniskelualuetta. Katsomoon voi viedä ostamansa juoman ennen esitystä ja mahdollisen väliajan aikana.

Liput

Huom. Käytössämme on joustavat lipunmyyntiehdot. Lue lisää täältä.

Naulakkopalvelumaksu 2 €

Liput Kangasala-talolta
Peruslippu 31,50 €
Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet, alle 18-v. 29,50 €

Liput Lippu.fi
Peruslippu 35 €
Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet, alle 18-v. 32 €

+ toim.maksu

Ryhmäliput

Vähintään 10 hengelle 29,50 €

Ryhmäliput Kangasala-talon myyntipalvelusta p. 0400 304 530, myyntipalvelu@kangasala-talo.fi

Ravintolan palvelut

Tule virittäytymään illan tunnelmaan jo ennakkoon! Café á la Kanjoni avautuu tuntia ennen konserttia.

Tutustu Kulttuuriravintola Jalmarin palveluihin ›

Kimmo Pyykkö -taidemuseo

Kangasala-talossa sijaitseva taidemuseo on avoinna konsertin alkuun saakka.

Tutustu näyttelyihin ›

Saapuminen

Kangasala-talo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja meille saavut helposti myös bussilla, pyörällä tai kävellen! Lue lisää saapumisesta ja pysäköinnistä täältä ›

Kartta