« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
27.10.2019
16:00
Tapahtumapaikka
Kangasala-talo
Kuohunharjuntie 6, 36200 Kangasala + Google Map
Verkkosivu
https://kangasala-talo.fi/tapahtumat/eija-ahvo-ja-open-voice-etsija/
Tapahtuman tyyppi
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Eija Ahvo ja Open Voice – Etsijä

Naiskuoro Open Voice ja Eija Ahvo esittävät Eino Leinon runoihin sävellettyjä lauluja ja Edith Södergranin tekstejä. Laulut on sovittanut kuoron taiteellinen johtaja Merzi Rajala.

Open Voice on suomalaisista musiikinopettajista muodostuva naiskuoro, joka laulaa ilolla ja riemulla, kunnianhimoa unohtamatta. Kuoro on sananmukaisesti samalla sekä open ääni että monenlaiselle ohjelmistolle avoin ääni. Ja aina kun yhteen päästään, harjoitukset ovat täynnä laulun iloa, kollegiaalista ajatustenvaihtoa ja yhdessäolon riemua.

Merzi Rajala on muusikko, kuoronjohtaja, teatterikapellimestari, laulupedagogi ja musiikin kirjoittaja. Hänet tunnetaan paitsi suomalaisen rytmimusiikin kuoronjohdon pioneerina, myös ahkerana rytmimusiikin kuorosovitusten kirjoittajana. Merzi on valmistunut kuoronjohtajaksi sekä klassiselta (AMK) että rytmimusiikin (MuM, Royal Academy of Music, Denmark) alueelta. Sibelius-Akatemiassa Merzi työskentelee Global Music ohjelmassa sekä kuoronjohtajana että rytmimusiikin kuoronjohtajakoulutuksen kehittäjänä.

Eija Ahvo on pitkän uran tehnyt näyttelijä, laulaja, ohjaaja ja ilmaisupedagogi. Hän aloitti tanssijana Kuopion Kaupunginteatterissa vuonna 1971 ja valmistui näyttelijäksi Suomen Teatterikoulusta 1977. Helsingin Kaupunginteatteriin hänet kiinnitettiin vuosiksi 1977 – 1985. Ahvo on näytellyt mm. Cats, Chicago, Hype, Hello Dolly, Max & Moriz, Peter Pan ja Piaf Piaf musikaaleissa. Yhteistyö laulutarinoiden parissa Susanna Haaviston kanssa on kestänyt jo 40 vuotta. Ilmaisun ja laulutulkinnan opettajana ja ohjaajana Ahvo toimii edelleen Sibelius-Akatemiassa, musiikkiopistoissa, kouluissa ja työyhteisöissä.

Tuotanto: Kangasala-talo

Liput

Naulakkopalvelumaksu 2 €

Liput Kangasala-talolta
Peruslippu 22 €
Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet 20 €

Liput Lippu.fi
Peruslippu 24,50 €
Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet 22,50 €

+ toim.maksu

Ryhmäliput

Vähintään 10 hengelle 18 €

Ryhmäliput Kangasala-talon myyntipalvelusta p. 0400 304 530, myyntipalvelu@kangasala-talo.fi

Ravintolan palvelut

Tule virittäytymään illan tunnelmaan jo ennakkoon! Armas GalleriaKioski avautuu tuntia ennen konserttia.

Tutustu tilausravintola Armas Galleria&Keittiön palveluihin ›

Kimmo Pyykkö -taidemuseo

Kangasala-talossa sijaitseva taidemuseo on avoinna konsertin alkuun saakka.

Tutustu näyttelyihin ›

Kartta