« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
11.6.2024
17:30 - 19:00
Tapahtumapaikka
Kangasalan pääkirjasto, Taidetila Terra
Keskusaukio 2, 36200 Kangasala + Google Map
Hinta
Vapaa
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

AVAJAISET – Taidetila Terra: Kysyitkö koskaan?

Tervetuloa näyttelyn avoimeen avajaistilaisuuteen tiistaina 11.7. klo 17.30. Tule kuulemaan lisää näyttelystä ja tapaamaan tekijöitä. Vapaa pääsy.

***

Näyttely perustuu Kangasalla asuvien iäkkäiden ihmisten haastatteluihin ja niihin liittyviin tarinoihin, valokuviin ja videomateriaaliin. Näyttelyn inspiraatio kumpuaa elämän merkityksellisistä asioista ja käännekohdista, joita tarkastellaan yksilön, ihmisyyden ja yhteiskunnan näkökulmasta. Näyttely pyrkii herättämään keskustelua siitä, miten iäkkäät ihmiset kohdataan yhteiskunnassa ja miten heidän elämäntarinansa tulevat esille.  

Näyttelyn on toteuttanut Taideryhmä Artisocial, johon kuuluvat kirjoittaja Paula Mäkeläinen, valo- ja ääniteknikko Mika Eerola sekä valokuvaaja Petteri Mäkeläinen.  

Näyttelynjärjestäjän lisätiedot: Paula Mäkeläinen, paula.annakatariina@gmail.com

______________________________________

Kangasalan pääkirjastossa sijaitseva Taidetila Terra on Kangasalan kaupungin kulttuuripalvelujen ylläpitämä näyttelytila. Terran vuosittain vaihtuva näyttelyohjelmisto tarjoaa laajan kirjon taiteen eri muotoja ja tekijöitä taidegrafiikasta valokuvataiteeseen ja keramiikasta maalaukseen. Näyttelytila on esteetön ja maksuton. Tervetuloa!

Taidetila Terran aukioloajat

Maanantai–perjantai klo 9–19
Lauantai klo 9–15. Kesälauantaisin 1.6.–31.8. suljettu.
Sunnuntaisin suljettu

Varmista kirjaston aukioloajat juhlapyhien yhteydessä.

 

Kartta