Jalkaterapia

Jalkaterapeutti Jenni Muroke

Vastaanotto on keskusterveysaseman keskusneuvolan tiloissa.
Herttualantie 28, 36200 Kangasala

Jalkaterapeutin puhelut ohjautuvat kuntoutuksen numeroon 040 133 6426 ma-pe klo 7.30-8.00. Kuntoutuksen kautta hoituvat ajan peruutus tai muutos. Mikäli asiakas tarvitsee jalkaterapeutin puhelinohjausta, niin hän saa soittoajan, jolloin jalkaterapeutti soittaa asiakkaalle.

Kangasalan sosiaali- ja terveyskeskuksessa toimii yksi jalkaterapeutti, joka hoitaa Kangasalan ja Pälkäneen alueen asukkaita, pääasiassa diabetesta ja reumaa sairastavia potilaita.

Jalkaterapiaa saavat ensisijaisesti ne diabetespotilaat, joiden jalkojen terveys on uhattuna. Tähän ryhmään kuuluvilla potilailla on jaloissa tuntomuutoksia, virheasentoja, verenkierron muutoksia tai haavoja tai heiltä on amputoitu alaraaja, jalkaterä tai varvas. Jalkaterapiaa voi tarvittaessa saada myös nivelreumaa, vaikeaa alaraajojen neuropatiaa ja valtimokovettumatautia sairastavat potilaat.

Jalkaterapeutin vastaanotolle pääsee lääkärin, terveydenhoitajan tai muun terveydenhuollon ammattilaisen lähetteellä. Jalkaterapeutti kutsuu vastaanotolle lähetteen perusteella. Käyntiin varataan aikaa
noin tunti.

Käyntimaksu on 11,40 € (alle 18-vuotiaille maksuton).
Läheiset ovat tervetulleita vastaanotolle.