Lääkäri- ja hoitaja­vastaanotot

COVID-19 pandemian takia kiireettömiä aikoja ei toistaiseksi varata avosairaanhoidon ja aikuisneuvonnan vastaanotoille. Äitiys- ja lastenneuvolan sekä kouluterveydenhuollon tarkastukset tehdään normaalisti. Seuraathan tiedotusta kangasala.fi-sivustolta.

OmaAsemaltasi saat perusterveydenhuollon palveluja. Terveysasema on ensisijainen hoitopaikkasi, ja sieltä sinut voidaan tarvittaessa lähettää edelleen jatkotutkimuksiin ja -hoitoihin.

OmaAsemilla sinua palvelee terveydenhoitajia, sairaanhoitajia ja lääkäreitä. Hoitajavastaanottojen eli OmaAsemien ajanvaraus toimii internetajanvarauksella ja puhelimitse. Hoitaja arvioi puhelimessa hoidon tarpeen ja kiireellisyyden ja tarvittaessa varaa sinulle lääkäriajan.

Terveysneuvonnan asioissa voit olla yhteydessä suoraan omaan terveydenhoitajaan joko internetajanvarauksella tai puhelimitse. Puhelinajat löytyvät Terveydenhoitajien puhelinajat.

Tuttu OmaAseman hoitaja vastaa puhelimeen ma-pe ajanvarausasioissa klo 8 – 9.30, ajanvaraus ja muissa asioissa (laboratoriotulosten ja hoito-ohjeiden tiedustelu) klo 13 – 14. Muuna aikana kello 9.30 – 13 ja 14 – 15 OmaAsemien numeroissa palvelee keskitetty puhelinpalvelumme.