Ajanvaraus

Suun terveyspalvelujen ajanvarauksen ja neuvonnan sekä hammaslääkäripäivystyksen puhelinnumero 03 56554023 palvelee ma-pe klo 8-15

Arki-iltaisin, viikonloppuisin ja pyhäpäivinä päivystysajanvaraus p: 03 56570115 Acuta, Tampere

Hoidontarve ja kiireellisyys arvioidaan puhelinkontaktissa.

Puolesta-asiointi on mahdollista ainoastaan alaikäisten lasten asioita hoidettaessa tai asiakkaan ollessa itse kykenemätön hoitamaan asiaansa.

Käytössämme on takaisinsoittopalvelu, jonka kautta jätettyihin takaisinsoittopyyntöihin vastataan saman työpäivän aikana.
Palveluajan ulkopuolella ajan peruutuksen voi jättää vastaajaan. Uuden ajan varaamisesta tulee huolehtia itse.

Lisäpalveluna käytössämme on tekstiviestimuistutus varatuista hammashoitoajoista. Saapuneeseen muistutusviestiin ei voi vastata. Mahdollinen muistutusviestin saapumatta jääminen ei ole peruste perumattoman käynnin laskuttamatta jättämiseen.

Nettiajanvarauksen (https://kangasala.terveytesi.fi) kautta kuntalaiset voivat varata ajan hampaan tai paikan kiireettömän lohkeaman hoitoon. Palvelussa voi varata ja peruuttaa ajan, aikojen siirto tapahtuu keskitetyn ajanvarauksen kautta. Puolesta-asiointi ei ole mahdollista.Tämä palvelu ei ole käytössä kiireellisessä hoidontarpeessa, keskenjääneessä hoidossa eikä tarkastuksissa. Niitä varten aika varataan keskitetystä ajanvarauksesta p. 03 56554023 arkisin klo 8-15.

Nettiajanvaraus ei ole ulkopaikkakuntalaisten käytettävissä, joten esimerkiksi terveyspalveluiden vaihtajan tulee ottaa yhteyttä keskitettyyn ajanvaraukseen varatakseen ajan.

Varatuista ja perutuista ajanvarauksista sekä palvelussa ilmoitetuista matkapuhelinnumeroista tallentuu tieto Suun terveydenhuollon käyttämään potilastietojärjestelmään osaksi Kangasalan kaupungin potilasrekisteriä. Palvelun käyttö edellyttää vahvaa tunnistautumista joko verkkopankkitunnuksilla, varmennekortilla tai mobiilivarmenteella. Nettiajanvaraukseen