Koronarokotukset

Ajankohtaista Kangasalan ja Pälkäneen alueen koronarokotuksista, 12.5.2021

 

TÄLLÄ HETKELLÄ ROKOTUSVUOROSSA OVAT:

  • kaikki yli 65-vuotiaat kuntalaiset
  • muu väestö: 50-64-vuotiaiden ikäryhmä
  • 16-69-vuotiaat 1. riskiryhmään kuuluvat kuntalaiset
  • 16-69-vuotiaat 2. riskiryhmään kuuluvat kuntalaiset

 

Huom! Aikoja avataan sähköisesti varattavaksi rokotteiden saatavuuden mukaan. Aikoja avataan varattavaksi pieniä eriä kerrallaan sitä mukaa, kun rokotuksia saadaan. Mikäli verkkoajanvaraus ei tarjoa vapaita aikoja, se tarkoittaa, että yhtään vapaata rokotusaikaa ei ole. Siinä tapauksessa kannattaa yrittää uudelleen myöhemmin. Yksittäisiä peruutusaikoja saattaa vapautua myös verkkoon varattavaksi. Jos verkossa ei näy vapaita aikoja, niitä ei ole myöskään puhelimitse varattavissa. 

 

AJANVARAUS:

Huomaathan verkkoajanvarausta tehdessäsi valita oikean palvelumuodon:
  • Palvelumuoto koronarokotukset, ikäperuste: kaikki yli 65-vuotiaat 
  • Palvelumuoto koronarokotukset, muu väestö: 50-64-vuotiaat 
  • Palvelumuoto koronarokotukset, riskiryhmäperuste: 18-64-vuotiaat 1. ja 2. riskiryhmiin kuuluvat

 

Huom! Riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluvien 16-17-vuotiaiden ajanvaraus tapahtuu puhelimitse koronarokotusten ajanvarausnumerosta tai ottamalla yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen: koronarokotukset@kangasala.fi.

Huom! Jos olet yli 65-vuotias ja sairastanut aiemmin aivolaskimotukoksen tai hepariinihoitoon liittyvän verihiutaleniukkuuden, otathan ajanvarausasioissa yhteyttä koronarokotusten ajanvarausnumeroon tai sähköpostitse osoitteeseen: koronarokotukset@kangasala.fi.

 

Ajanvarauksen voi tehdä sähköisen verkkoajanvarauksen kautta tai puhelimitse koronarokotusten ajanvarauspuhelimesta, puh. 03 5655 4039 arkisin klo 8-14. Suosittelemme käyttämään sähköistä ajanvarausta, jos mahdollista. Puhelinlinjat ovat ruuhkautuneet.

 

AJANVARAUKSEN PERUMINEN

Rokotusajanvarauksen peruutuksen voi tehdä tekstiviestillä numeroon 044 481 3100. Tekstiviestissä tulee kertoa nimi, henkilötunnus sekä peruttava aika: Esim. Maija Meikäläinen, 010101AXXXX, koronarokotusaika ke 17.3.21 klo 10. Tekstiviestiin ei vastata eikä numerosta voi hoitaa muita asioita.

 

AJANTASAISTA TIETOA KORONAROKOTUKSISTA

On erittäin tärkeää seurata rokotetiedotusta eri kanavista. THL:n koronarokotesivuilta www.thl.fi löytyy aina tuoreimmat tiedot Suomen rokotetilanteesta. Kangasalan kaupungin koronarokote-asioista kootaan tietoa kaupungin verkkosivuille sekä paikallislehtiin. Myös sote-henkilökunta kertoo asiakkailleen aktiivisesti koronarokotuksista.

 

LISÄTIEDOT:
koronarokotukset@kangasala.fi