Lasten Kangasala – Lapsen oikeuksien viikon avajaiset 

Tervetuloa Lasten Kangasala -tapahtumaan, joka käynnistää lapsen oikeuksien viikon Ruutanan monitoimitalolla lauantaina 18. marraskuuta kello 10–13. Tapahtumaan voi saapua oman aikataulun mukaan itselle sopivana ajankohtana. 

Valonkantajien kulkue valaisee Kangasalaa 7.10!

Kangasalla järjestetään lauantaina 7.10.2023 Guerrilla Lighting -valotempaus. Kaikille avoin valotapahtuma kestää kaikkinensa noin kaksi tuntia ja sen aikana nähdään asukkaille tuttuja kohteita uudessa valossa ja tehdään valomaalausta yhdessä. Asialla ovat mustiin pukeutuneet ja ketterästi etenevät valonkantajat, jotka valaisevat kohteet, mutta vain hetkellisesti.

Kangasalan liikunta- ja hyvinvointikeskushanke käynnistyy

Kangasalan kaupungin odotettu liikunta- ja hyvinvointikeskushanke etenee. Se sijoittuu hyvien kulkuyhteyksien varrelle Pikkolan kaupunginosaan koulukampuksen viereen noin 20 minuutin ajomatkan päähän Tampereelta ja sen on tarkoitus avata ovensa 1. elokuuta 2024. Liikunta- ja hyvinvointikeskukseen tulee palloiluhalli ja kuntosali.  

Kehonkoostumusmittaus

Kangasalan liikuntapalveluiden liikunnanohjaajat tekevät kehonkoostumusmittauksia Inbody-mittauslaitteella Hyvinvointi- ja vapaa-aikapalveluiden toimistotiloissa osoitteessa Kuohunharjuntie 9. InBody-kehonkoostumusmittaus perustuu bioimpedanssimenetelmään, jossa johdetaan kevyt sähkövirta kehon läpi. Kehonkoostumusmittauksen hinta on 10€. Hinta sisältää mittauksen, tulosten analysoinnin ja paperisen tuloslomakkeen. Mittaus laskutetaan jälkikäteen. Mittauksesta selviää muun…