Haku käynnissä! Lamminrahka kortteli 1527

Lamminrahkan keskustasta vapautuneen korttelin haku on alkanut! Hakuaika 26.9.-16.2.2024.

Korttelin 1527 sijainti on mitä parhain: se on näkyvällä paikalla Lamminrahkan sisääntulon äärellä, helposti saavutettavissa eri suunnista, sen vieressä ovat tori, liikuntapuisto sekä koulukeskus ja ympärillä muut Lamminrahkan keskustaan tulevat liiketilat. Korttelin 13 100 k-m²:n rakennusoikeus mahdollistaa monipuolista asunto- sekä liikerakentamista uuden kaupunginosan ytimessä.

Kunnantien kumppanihaku 2023

Kangasalan kaupunki hakee kumppanikseen yhteenliittymää/konsortiota Kunnantien asemakaavan muutokseen. Kaavamuutos on ollut luonnoksena nähtävillä 10.11.-9.12.2022. Hakumenettelyn tavoitteena on löytää sopivat kumppanit työstämään asemakaavaehdotus yhteistyössä kaupungin kanssa hyväksyntään. Alue varataan haun voittaneelle kumppanille sopimuksella myöhempää tontinluovutusta varten.
Kumppanihaku toteutetaan avoimena kilpailuna.

Poimi roskat reitiltäsi – Kangasala on mukana Ylen Miljoona roskapussia -kampanjassa

Huhtikuussa käynnistyvään kampanjaan on ilmoittautunut jo 145 kuntaa ja kaupunkia. Tavoitteena on innostaa suomalaisia keräämään ympäristöstä miljoona pussillista roskaa. Nyt on Kangasalan vuoro lähteä mukaan talkoisiin siistimmän ympäristön puolesta. Kampanja on käynnissä 13.4.–14.6.2023 ja sen suojelijana toimii tasavallan presidentin puoliso, tohtori…

Jatkuvan haun tontit

Sivulla ilmoitetaan jatkuvaan hakuun vapautuneet tontit.
Tontteja pääsee hakemaan sivulla olevalla hakulomakkeella.