Ulkojää- ja latutiedote 2.2.2021


Luistelukenttien ja latujen tilanne tiistaina 2.2.2021

HUOM! Sunnuntaina 7.2.2021 Kyötikkälän alueella järjestetään hiihtokilpailut. Kilpailualueen ulkopuolelta pääsee laduille Kyötikkäläntien vereistä kävelytietä pitkin.

Hyvässä luistelukunnossa ovat Havisevan koulun, Iskelän, Ruutanan, Vaarinmaan, Korpipuiston, Kortekankaan, Lukion, Pitkäjärven koulun, Suoraman, Tarpilan, Liutun, Mäyrävuoren, Rantakoiviston ja Lemetyn kentät sekä keskuskenttä. Luistelukuntoon on myös saatu Liuksialan, Huutijärven, Nattarin ja Aseman kentät. Sahalahdessa Sariolan sekä Vilpeilän kentät ovat luistelukunnossa. Lahdenkulman kaukalo on myös kunnossa luistelijoita varten.

Hiihtoladuista valaistu pääreitistö on hyvässä hiihtokunnossa. Loppuviikosta latupartio pyrkii ajamaan Tarpilan kentältä Rantakoiviston kautta Taivalpirtille menevän reitin sekä Mäyrävuoren valaistun ladun. Latupartiolla on tällä hetkellä vajaa miehistö käytössä ja tästä johtuen uusien latureittien tekeminen viivästyy.

Sahalahden kuntorata on hyvässä kunnossa hiihtäjiä varten. Lisäksi yksityiset henkilöt ovat ajaneet perinteisen latuja ympäri Sahalahtea. Vanhalta Vilpeilän koululta lähtee pelloille n. 4km latu. Lahdenkulman alueella sekä Jaalanniemellä on myös ajettu perinteisen latuja useampi kilometri.

Kuhmalahden maastolatu lämpökeskukselta Tervaniemeen on myös ajettu viikonlopun lumisateiden jäljiltä. Vehkajärvellä lyhyt perinteisen latu Kaupantien ja Vilijärven välissä on kunnostettu.

Liikuntapalvelut