Tapahtumatilat

Pikkolan tapahtumakenttä

Finnentie 27,
36200 Kangasala

Pikkolan tapahtumakenttä on noin 7000m2 suuruinen hiekkakenttä 1,2 km päässä Kangasalan keskustasta. Aitaamattomalla kentällä on kiinteä sähkökaappi ja valotolpat 6 kpl, lisäksi kentällä on valmius vesiliittymän vetämiseen. Lähialueilta on järjestettävissä pysäköintitilaa. Tapahtuma-aluetta on  mahdollista laajentaa viereisille peltoalueilla.

Pikkolan tapahtumakortti

 

Kangasalan kesäteatteri

Kummelinkuja, 36270 Kangasala

Kangasalan kesäteatteri sijaitsee Mobilian rannassa kauniin Keisarinharjun kupeessa. Kesäteatterin rakenteisiin kuuluvat kiinteä ja katettu kahvioalue, lipunmyyntikoju sekä 300 paikkainen katsomo.

 

Kulttuurikortteli

36200 Kangasala

Kangasalan Kulttuurikorttelin muodostavat Kangasalan pääkirjasto, Kangasala-talo ja Kimmo Pyykkö –taidemuseo. Lisäksi Kulttuurikortteliin kuuluvat pääkirjaston yhteydessä toimivat kaupungin nuorisotila Sentteri sekä Valkeakoski-opiston Kangasalan toimipisteen tiloja, Kulttuurikortteli yhdistää sekä julkista- julkisista tiloista et. Kulttuurikortteli on helposti saavutettava ja se sijaitsee kaupungin ydinkeskustassa torin laidalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä vain 30 minuutin päässä Tampereen keskustasta.