Nuorisopassi

Nuorisopassin toiminta päättyy Kangasalla syyskuun 2022 loppuun mennessä. Kiitos kaikille mukana olleille edun tarjoajille!

Kangasalan kaupungin nuorisopalvelut otti käyttöön Nuorisopassin syksyllä 2021. Nuorisopassin saavat tällä hetkellä käyttöönsä 7.- ja 8.-luokkalaiset Kangasalla asuvat nuoret. Nuorisopassi on valtakunnallinen, nuorille tarkoitettu etujärjestelmä, jonka avulla kaupungit, kunnat, seurat, yritykset ja muut toimijat voivat tarjota etuja paikallisille nuorille. Passin avulla nuori saa käyttöönsä etuja tai alennuksia kaupungin eri palveluista. Nuorisopassi on ilmainen mobiilisovellus, jonka nuori lataa omaan puhelimeensa sovelluskaupasta. Nuorisopassi on vapaaehtoinen lisäpalvelu.

 

Ketkä ovat oikeutettuja Nuorisopassin käyttöön?

Kangasalan Nuorisopassin käyttöön ovat oikeutettuja kaikki Kangasalla asuvat 7.- ja 8.-luokkalaiset nuoret. Jos nuoresi asuu Kangasalla, mutta opiskelee toisella paikkakunnalla, hän on oikeutettu saamaan Nuorisopassin käyttöönsä. Tällaisessa tapauksessa olethan yhteydessä Nuorisopassivastaavaan Josefiina Nousiaiseen, yhteystiedot löytyvät sivun lopusta.

 

Miten nuori saa Nuorisopassin käyttöönsä? 

Nuorisopassisovelluksen käyttöönotto tapahtuu seuraavasti: Nuori lataa Nuorisopassi -sovelluksen puhelimeensa puhelimen sovelluskaupasta. Rekisteröitymistä varten nuori tarvitsee sähköpostiosoitteen ja aktivointikoodin. Aktivointikoodi löytyy nuoren huoltajan Wilmasta, kyseisen nuoren tiedoista, ”Lomakkeet” -otsikon alta. Lomakkeen nimi on: ”Nuorisopassin kirjautumiskoodi”.

 

Kuinka Nuorisopassiin kirjaudutaan? 

Kirjautumista varten nuori tarvitsee aktivointikoodin ja oman sähköpostiosoitteen. Aktivointikoodit löytyvät huoltajan Wilmasta.

Kattavat ohjeet kirjautumiseen on lähetetty jokaiselle nuorelle Wilmaviestillä. Löydät ohjeet myös osoitteesta: https://nuorisopassi.fi/ohjeet/ Selaa sivua alaspäin, kunnes löydät kohdan: Omien tunnusten luominen. Seuraa ohjeita. Jos sinulla on ongelmia kirjautumisen kanssa, olethan yhteydessä Nuorisopassivastaavaan Josefiina Nousiaiseen.

 

Millaisia etuja Nuorisopassissa on? 

Nuorisopassissa on tällä hetkellä mukana etuja tarjoamassa:

Liikuntakeskus FUN Kangasala

GOGO Express -kuntosalit (Lielahti, Linnainmaa, Pirkkala, Nokia)

GOGO Liikuntakeskus (Tampere: GOGO City & GOGO Park ja GOGO Hervanta)

Sahalahden Krouvi

Flowpark

Incoach

Kangasala-talo

Kangasalan uimahalli Kuohu

Tanssi- ja akrobatiastudio Piagrina 

Kodai Dojo

Kangasalan kaupunki

Nuorisopassista löytyy etujen lisäksi tietoa harrastamisen Kangasalan malli -kerhoista, sekä muista ilmaisista tapahtumista ja palveluista nuorille. Otamme erittäin mielellämme vastaan ideoita nuorilta sekä heidän huoltajiltaan, millaisia etuja haluaisitte Nuorisopassissa olevan.  

Kuinka etuja käytetään? 

Jokaisen edun kohdalla lukee, kuinka monta kertaa etu on käytettävissä ja täytyykö nuoren ilmoittautua etukäteen eduntarjoajalle, jotta hän voi edun käyttää. Kun edun voi käyttää, alhaalla näkyy ”käytä pyyhkäisemällä”. Nuolen yläpuolella näkyy edun voimassaoloaika. Näytä ja käytä vasta kun menet käyttämään etua. Etu rekisteröidään käytetyksi pyyhkäisemällä nuolta vasemmalta oikealle. Nuolen pyyhkäisyn jälkeen näytölle ilmestyy kello, joka tarkoittaa, että etu on käytetty onnistuneesti.

 

Kuinka pääsen mukaan tarjoamaan etua Nuorisopassiin?

Jos haluat tulla tarjoamaan etua Nuorisopassiin, ota yhteyttä Nuorisopassivastaavaan Josefiina Nousiaiseen.

 

Yhteystiedot:

Nuoriso-ohjaaja/Nuorisopassivastaava Josefiina Nousiainen, josefiina.nousiainen@kangasala.fi, puh: 040 133 6813.