Näyttelyt

Pääkirjaston Taidetila Terra

Kangasalan pääkirjaston näyttelytila Taidetila Terra on erityisesti harrastajataiteilijoille, taidekouluille, opiston ryhmille ja yhdistyksille tarkoitettu maksuton näyttelytila. Hakuaika on vuosittain elo-syyskuussa.

 

Näyttelyt vuonna 2019

Taidetila Terran vuoden 209 näyttelyt edustavat monipuolisesti eri taiteenaloja: maalauksia, grafiikkaa, tekstiilitaidetta, valokuvia ja kädentaitoja. Paikallisten taiteilijoiden ja yhteisöjen lisäksi muilta paikkakunnilta tulevat taiteilijat tuovat vaihtelua kokonaisuuteen. Mukana on taiteen ammattilaisia, opiskelijoita ja harrastajia, aikuisia ja lapsiryhmiä.

Taidetila Terran tulevat näyttelyt

.

Kuukauden kuva esillä pääkirjaston tiloissa Kahvila Novelliassa

Kangasalan Kuvataiteen Ystävät ry esittelee pääkirjaston tiloissa kuukausittain vaihtuvia töitä. Kuukauden kuva on esillä Kahvila Novelliassa.

Kangasalan Kuvataiteen Ystävien verkkosivuille

 

Näyttelyn järjestäminen kirjaston muissa toimipisteissä

Kuhmalahden, Sahalahden ja Vatialan kirjastoissa voidaan järjestää pienimuotoisia näyttelyitä. Tiedustelut ja varaukset suoraan kirjastojen henkilökunnalta.

 

Sahalahden museomakasiini

Kesäaikana pidetään avoinna Sahalahden kirkonkylässä sijaitsevaa Pirkanmaan vanhinta lainajyvästö-rakennusta, Sahalahden museomakasiinia. Makasiini on valmistunut v. 1816 pitäjän ja seurakunnan yhteiseksi lainamakasiiniksi. Sen toiminta jatkui vuoteen 1921 saakka. Kunnostettu rakennus luovutettiin kunnan käyttöön vuonna 1983. Makasiinia on restauroitu vuosina 1982 ja 1992. Makasiinilla on kesän aikana useita eri näyttelyitä, lisäksi siellä järjestetään pienimuotoisia tapahtumia ja konsertteja.

Sahalahden museomakasiinin näyttelytilan tiedustelut:

Vapaa-aikaohjaaja
Jouko Henttonen
etunimi.sukunimi(at)kangasala.fi

Sälssinkuja 2
36420 Sahalahti

p. 040 839 0880