Koulunuorisotyöntekijä

Kangasalan kaupungin nuorisopalveluiden Kangasalan koulujen nuoriso-ohjaaja -hanke alkoi Kangasalan yläkouluissa keväällä helmikuussa 2021.  Hanke toimii aluehallintaviraston ”Erityisavustus kouluissa ja oppilaitoksissa tehtävän nuorisotyön vahvistamiseen ja kehittämiseen” tuella.  Hanke kestää vuoden 2022 huhtikuuhun asti. Hankkeen toteuttamiseksi palkattiin koulunuorisotyöntekijä.

Koulunuorisotyöntekijän tärkein työ on viedä nuorisotyö osaksi koulun arkea.  Hankkeen tarkoituksena on luoda linkki koulun ja nuorisotyön välille.

Koulunuorisotyöntekijä järjestää erilaisia aktiviteettejä koulussa sekä tarjoaa matalan kynnyksen keskustelumahdollisuuden kasvokkain ja sosiaalisen median palveluiden välityksellä.  Hankkeen aikana koulujen oppilaita osallistetaan ideoimaan ja toteuttamaan erilaisia tapahtumia ja aktiviteettejä

Koulunuorisotyöntekijän tehtävänä on myös kehittää luokkien ryhmähenkeä. Koulunuorisotyöntekijä on mukana 6-luokkalaisten siirtymisessä yläkouluun ja järjestää mm. ryhmäytymistunteja ja on osana 6-luokkalaisten tutustumispäivää tulevaan yläkouluun.

Koulunuorisotyöntekijä Santeri Rintalahden tavoittaa numerosta 044 481 3185   snapchat;  koulunt_santeri