Huutijärvi

VARATTU

Sarsankujalla on myynnissä / vuokrattavana omakotitontti.

Kiinteistö sijaitsee Huutijärvellä Kisarannantien varressa. Sarsan alue ja Kisarannantien ympäristö Kustaa Kolmannen tien risteykseen saakka kuuluvat valtakunnallisesti merkittävään Sarsanuoman kulttuurialueeseen. Alue on erittäin vanhaa asutusaluetta. Alueella on useita muinaisjäännöksiä, joista vanhimmat löydöt ovat vuodelta 6000 eKr., joten alueella on asuttu noin 8000 vuotta.

Lähiympäristössä on Vääksyn vanha kuninkaankartano ja sen valtakunnallisesti arvokas maisema sekä Huutijärven vanha kylänraitti, jonka rakennettu ympäristö on maakunnallisesti arvokas.

Korttelin osaa suunniteltaessa ja rakennettaessa pitää ottaa huomioon, että katolle ja pihamaalle sekä salaojiin kertyvä vesi on käsiteltävä tontilla. Mikäli sadevedet johdetaan ympäröivään maastoon tontin ulkopuolelle, siihen on hankittava maanomistajan suostumus. Ennen rakennusluvan myöntämistä tontin rakentajan on esitettävä asemapiirroksin ja poikkileikkauksin tontin hulevesien käsittely.

Tontin korkeuserosta johtuen suunnitteluun tulee kiinnittää erityistä huomiota. Tontti on lisäksi liitettävä jätevesiviemäriin tonttikohtaisella pumppaamolla.

Asemakaava

Hakulomake
Hakuohje

Kortteli / tontti Osoite Pinta-ala m² Kerrosluku Rakennusoikeus krs-m² Vuokra € Myyntihinta €
3512/8 Sarsankuja 1c 931 II 280 2800 56 000 VARATTU

Tontista peritään varausmaksu 500 euroa, jota ei palauteta eikä hyvitetä tontin hinnasta.

Kangasalan Vesi -liikelaitos perii taksojensa mukaiset liittymis- ja palvelumaksut koko rakennusoikeuden osalta vesihuoltoon liityttäessä.