Kunnantien kumppanihaku 2023

Kangasalan kaupunki hakee kumppanikseen yhteenliittymää/konsortiota Kunnantien asemakaavan muutokseen. Kaavamuutos on ollut luonnoksena nähtävillä 10.11.-9.12.2022. Hakumenettelyn tavoitteena on löytää sopivat kumppanit työstämään asemakaavaehdotus yhteistyössä kaupungin kanssa hyväksyntään. Alue varataan haun voittaneelle kumppanille sopimuksella myöhempää tontinluovutusta varten.
Kumppanihaku toteutetaan avoimena kilpailuna.

Keskusta kehittyy

Kaavamuutosalue sijaitsee Kangasalan kehittyvässä keskustassa näkyvällä ja keskeisellä paikalla Kunnantien ja Kangasalantien risteyksessä. Alueen välittömässä läheisyydessä ovat suosittu Vesaniemen uimaranta, keskustan kulttuuri-, ravintola ja kaupalliset palvelut sekä Kuohunharjun huikeat virkistysmahdollisuudet.

Kohteen olemassa oleva rakennuskanta on 60-luvulta. Nykyiset rakennukset ovat käyttöikänsä päässä ja asuinkerrostalo on tyhjillään odottamassa purkua. Kangasalantien varressa olevissa liikekiinteistöissä on vielä vähäisesti yritystoimintaa. Niiden sijainti on keskeinen ja helposti asiakkaiden saavutettavissa.

 

Tärkeät päivämäärät

Kumppanihaku on auki ja yksityiskohdat hakuun liittyen löytyvät kaupungin nettisivuilta osoitteesta www.kangasala.fi/kunnantienkumppanihaku. Hakuun liittyen on mahdollista esittää kysymyksiä 30.6.2023 asti. Haku päättyy ja hakemukset ja niihin liittyvä materiaali tulee toimittaa 14.8.2023 mennessä. Kumppani valitaan kaupunginhallituksen toimesta 28.8.2023.

 

Hakemuksen jättäminen

Hakemus tulee toimittaa 14.8.2023 mennessä kohdassa ”Hakemuksessa esitettävät tiedot ja
toimitettavat asiakirjat” esitetyin tiedoin varustettuna sähköpostilla osoitteeseen
kaavoitus@kangasala.fi. Aihekenttään tieto: Kunnantien kumppanihaku 2023.