Vatiala

Tonttihaku päättyy 31.3.2020 klo 15.00.

Vatialantie

Kangasalan kaupunki tarjoaa haettavaksi AKR-tontin (rivitalojen ja muiden kytkettyjen pientalojen sekä kerrostalojen korttelialue) yhtiömuotoiseen asuntorakentamiseen Vatialan Vatialantieltä. Tontti sijaitsee Vatialan koululta hieman pohjoiseen Kangasalan Asemaa kohden, Vatialantien varressa. Tontti on vanhaa peltoa. Tontille 1055/1 on rakennettu jo kaksikerroksinen rivitalo. Tontin pinta-ala on 5417m2. Rakennusoikeutta tontilla on 2080k-m2 ja kerrosluku on II ja I.

Tontin hakuaika päättyy 31.3.2020 klo 15.00. Lue lisää hakuohjeesta.

Rakennusten julkisivumateriaalina tulee käyttää peittomaalattua puuta tai rappausta. Katteen väri tummanharmaa ja kattokaltevuus 1:4.
Katso tarkemmin kaavamääräyksistä. Siellä mm. lisämääräys, jossa AKR-korttelin Vatialantien puoleiselle rajalle tulee rakentaa 160cm korkea läpinäkyvä, puurakenteinen aita ja istuttaa pensaita ja köynnöksiä.

Tontti sijaitsee koulun ja päiväkodin läheisyydessä, noin 0,5km päässä. Lentolan Prismaan on matkaa noin 1,5km. Vatialantietä pitkin kulkee TKL:n bussi ruuhka-aikaan n. 10min välein.

Tontti vuokrataan. Tontin perusvuokra on 5 % tontin myyntihinnasta (478 400€) elinkustannusindeksiin sidottuna.
Tontin varaamisesta peritään 500 euron varausmaksu, jota ei hyvitetä tontin vuokrasta tai palauteta varauksen peruuntuessa.

Tontin vuokraaja maksaa Kangasalan Vesi- liikelaitoksen taksojen mukaiset liittymis- ja palvelumaksut vesihuoltoon liittyessään.

Tontin luovutusmenettely edellyttää hakijoilta tontinkäyttösuunnitelman sekä rakennusten julkisivua ja asuntojakaumaa koskevien suunnitelmien esittämistä. Tästä kerrotaan lisää hakuohjeessa.

Asemakaava 717
Rakentamistapaohje

Hakuohje
Hakulomake

Kartta-aineisto (dwg)
Kartta-aineisto (pdf)

Kaava-aineisto (dwg)

Kortteli/
tontti
Osoite Pinta-ala m2 Rak.oik.
k-m2
Kerrosluku Vuosivuokra, €
AKR 1055/2 Vatialantie 26 5417 2080 II ja I 23 920

Tontista peritään varausmaksu 500 euroa, jota ei palauteta eikä hyvitetä tontin hinnasta.

Kangasalan Vesi -liikelaitos perii taksojensa mukaiset liittymis- ja palvelumaksut koko rakennusoikeuden osalta vesihuoltoon liityttäessä.