Yrittäjäjärjestöt ja Business Kangasala Oy alueen yritysten apuna


Kangasalan Yrittäjät, Kuhmalahden Yrittäjät ja Business Kangasala Oy auttavat yhdessä yrityksiä poikkeusaikana. Nopealla tahdilla eskaloitunut koronatilanne on muuttanut yritysten toimintakenttää radikaalisti.

Palvelualoilla asiakaskato, tapahtumatuotannossa kokoontumiskiellot ja perusliiketoiminnassa sairaspoissaolot sekä karanteenit näkyvät yritysten toiminnassa välittömästi.

Maksuliikenteen tulovirran pysähtyminen, lomautukset, sopimusten sitovuus, verot ja maksut vaativat yrittäjältä nopeaa reagointia ja päätöksentekokykyä paineen alla.

Haluamme, että kukaan yrittäjä ei jää tässä tilanteessa yksin vaan autamme mahdollisuuksiemme mukaan. Vaikeissakin tilanteissa kannattaa rohkeasti lähteä selvittämään omia mahdollisuuksia erilaisiin maksujärjestelyihin ja tukiin, joilla selvitä koronaepidemian yli.

Uutisoimme sähköisissä kanavissamme ahkerasti yrittäjille suunnatuista tiedotteista, palveluista ja rahoitushauista. Jaamme viranomaisten ja yrittäjäjärjestöjen uusimmat tiedot. Suojellaksemme henkilökuntamme terveyttä ja pysyäksemme palveluksessanne mahdollisimman pitkään, teemme neuvontatyötä puhelimitse, sähköpostitse tai erilaisten etäyhteyksien avulla.

Me yhdessä selviämme tästä. Jokainen voi tehdä omia henkilökohtaisia valintoja ja ostaa paikalliselta! Osta mieluummin kotimaisista pienistä verkkokaupoista tai hanki lahjakortteja palveluihin, jotka voit hyödyntää pandemian kukistuttua. Mieti, miten sinä olet osa ketjua, jolla säilytämme paikalliset yritykset ja palvelut. Kannustamme myös kaikkia yrittäjiä, joiden työn kannalta se on mahdollista, etsimään uusia tapoja tuottaa palvelua päästäksemme pahimman yli.

Yrittäjän tulevaisuus on yhteinen asiamme, jokainen yrittäjä on meille tärkeä.

Lisätiedot: 

Kangasalan Yrittäjät, Saija Haavisto, puh. 040 837 0080

Kuhmalahden Yrittäjät, Petri Täyrönen, puh. 050 084 6709

Business Kangasala Oy, Päivi Kuusivaara, puh. 044 430 9246

Linkkilista aiheeseen liittyville hyödyllisille sivustoille löytyy Business Kangasalan sivustolta:

https://www.businesskangasala.fi/