Varhaiskasvatuspalveluihin haku toimintakaudelle 2023-2024


Kangasalan kaupungin sivistyskeskus ilmoittaa varhaiskasvatuspalveluihin haun toimintakauden alusta 1.8.2023.

Pyydämme täyttämään sähköisen hakemuksen 19.3.2023 mennessä seuraavasti:

  • uudet hakijat
  • kunnallisessa ja yksityisessä varhaiskasvatuksessa olevat, joille halutaan siirtoa toiseen yksikköön
  • avoimen varhaiskasvatustoiminnan virikekerhoihin hakijat
  • seutuhakijat (Tampereen kaupunkiseudun kunnat Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi ovat sopineet, että varhaiskasvatukseen voi hakea seudullisesti. Hakemus jätetään sekä omaan kotikuntaan että kuntaan, josta varhaiskasvatuspaikkaa toivotaan.)

Toimintakauden aikana vapautuvia varhaiskasvatuspaikkoja on mahdollista hakea ympäri vuoden. Hakemus tulee jättää viimeistään neljä kuukautta ennen kuin lapsi tarvitsee varhaiskasvatuspaikan. Jos varhaiskasvatuspaikan tarve johtuu työllistymisestä, opiskelusta tai koulutuksesta eikä tarpeen ajankohtaa voi ennakoida, varhaiskasvatuspaikkaa on haettava niin pian kuin mahdollista, kuitenkin vähintään kaksi viikkoa ennen kuin lapsi tarvitsee paikan. Hakemus on voimassa puoli vuotta.

Hakemus täytetään sähköisesti Kangasalan kaupungin verkkosivuilla:
https://www.kangasala.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus/hae-varhaiskasvatukseen/sahkoisen-hakemuksen-ohje/

Lisätietoja on saatavissa kaupungin verkkosivuilta
https://www.kangasala.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus/hae-varhaiskasvatukseen/
tai varhaiskasvatuksen palveluohjaajilta puh. 040 133 6327 (puhelinaika: ma-to klo 9-11.30) tai varhaiskasvatus.palveluohjaus@kangasala.fi.

Palvelupiste: Omenatarhan päiväkoti (os. Riihikuja 1, 36200 Kangasala). Palveluohjaajalla käynti tulee varata etukäteen.

Mikäli lapselle haetaan yksityisen varhaiskasvatuksen päiväkoti- tai perhepäivähoitopalveluja, tulee olla yhteydessä suoraan yksityiseen palveluntuottajaan. Lisätietoja yksityisistä palvelujen tarjoajista ja eri tukimuodoista löytyy osoitteesta https://www.kangasala.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus/yksityinen-varhaiskasvatus/

 

Kuulutus pdf-muodossa