StepApp-valmennus® uusperheille Kangasalla 6.4.-4.5.2022


Kaipaatko tukea, tietoa ja vinkkejä toimivampaan uusperheeseen? Hae mukaan valmennukseen 27.3.2022 mennessä.

Parisuhteen solmut, vanhemmuuteen kohdistuvat odotukset ja lasten kasvatusasiat voivat haastaa uusperheessä elävän. Valmennuksessa uusperheiden aikuisista muodostuva, 5-14 henkilön valmennusryhmä kokoontuu kerran viikossa viiden viikon ajan. Valmennusta ohjaavat perhetyön ammattilaiset, joilla on Suomen Uusperheiden Liiton Stepping-hankkeen StepApp-valmentajan pätevyys. Valmennusta ohjaavat StepApp-valmentajat, perheohjaaja, sosionomi (AMK) Reija Siitonen ja sosionomi (AMK) Marjut Markkinen.

Huom! Tähän valmennukseen voivat ilmoittautua uusperheet, jotka asuvat Kangasalan yhteistoiminta-alueella sekä Tampereen, Lempäälän, Ylöjärven ja Nokian alueella asuvat. 

StepApp-valmennus® pähkinänkuoressa

StepApp-valmennusta® suositellaan uuspareille, mutta valmennukseen voi tulla myös yksin. Valmennusten ajaksi on hyvä järjestää lapsille hoitopaikka, sillä valmennukseen ei voi osallistua lapsen kanssa. Valmennus ei sovellu pariskunnille, jotka ovat akuutissa kriisissä. Valmennuksen toimintaperiaatteena on kokemusten ja toimivien vinkkien jakaminen luottamuksellisessa ryhmässä. Valmennuksessa on käytössä koko perheelle suunnattu digitaalinen StepApp-sovellus, jonka myös perheen lapset ja nuoret saavat käyttöönsä. Sovellus sisältää tietoa uusperheellisyydestä ja eri ikäryhmille suunniteltuja, pelillisyyttä hyödyntäviä tehtäviä. Valmennus on maksuton ja sisältää kaiken tarvittavan materiaalin. Lisätietoja StepApp-valmennuksen rakenteesta ja sisällöistä voi lukea täältä.

Aika ja paikka

Valmennuspaikka on Kangasalan seurakunnan Perhetalo osoitteessa Tapulintie 2, 36200 Kangasala.  Tapaamiset järjestetään keskiviikkoisin 6.4., 13.4., 20.4., 27.4. & 4.5. klo 17.00-18.30.

Ilmoittautuminen

Ilmoita itsesi ja kumppanisi valmennukseen sunnuntaihin 27.3.2022 mennessä tästä linkistä. Lomakkeen täyttäminen kestää muutaman minuutin. (Mikäli puolisosi osallistuu valmennukseen myös, riittää, että vain toinen ilmoittautuu ja täyttää lomakkeen molempien puolesta.) Huom! Tähän ryhmään mahtuu max. 14 henkilöä. Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli ryhmä on jo täynnä, ilmoitamme siitä Sinulle ja ehdotamme Sinulle muuta ryhmää.

Lisätietoja:

Marjut Markkinen marjut.markkinen@kangasala.fi

Reija Siitonen reija.siitonen@kangasala.fi