Soutaen ja meloen vesille


Kangasalan kaupunkiveneet ja -kanootit ovat jälleen vesillä. Veneitä voi vuokrata PajaKaupasta, lisätietoa kanoottien lainaamisesta saa kaupunki-infosta.

Kanoottien lainaus

Kanootit sijaitsevat Liutun rannassa, Kaivannon keitaalla ja Kuhmalahdella Siuronsalmen uimarannalla. Maksuttomia kanootteja voi käydä lainaamassa Kangasalan kaupunki-infosta Lentolan Prismasta sekä Kuhmalahden kirjastolta. Pelastusliivit ja melat saa avainten luovutuksen yhteydessä. Kanootteja lainataan kesä-elokuun ajan ja säiden salliessa vielä syyskuussakin.

Lisätietoja: Kangasalan kaupunki-info, p. 044 481 3022, kaupunki-info@kangasala.fi. Osoite: Prisma-keskus, Mäkirinteentie 10, 36220 Kangasala.

Kaupunki-info palvelee tiistaista perjantaihin klo 10 – 18 sekä lauantaisin klo 10 – 14.

Veneiden vuokraus

Kesän ajan on mahdollisuus vuokrata myös kahta soutuvenettä. Veneet sijaitsevat Vesaniemessä. Veneen vuokra on 10 €/päivä. Tarvittaessa mukaan on saatavilla pelastusliivejä.

Varauksen voi tehdä PajaKaupasta, joko henkilökohtaisesti tai puhelimitse. Veneen avain ja pelastusliivit luovutetaan maksettua varausta vastaan PajaKaupalta vuokrauspäivänä klo 10 alkaen. Avain palautetaan PajaKaupalle viimeistään seuraavan päivänä klo 12 mennessä tai aukioloaikojen ulkopuolella PajaKaupan postilaatikkoon. Liivit palautetaan aina PajaKaupalle. Vene tulee palauttaa vuokrauspäivän iltana omalle paikalleen.

PajaKauppa
Kuohunharjuntie 31, 36200 Kangasala, puh. 046 969 8734
Avoinna: ti klo 10 – 16, to klo 10 – 16, pe klo 10 – 16.