Pirkanmaan liitto: Mieluisin luontokohteesi Pirkanmaalla -somekampanja ja karttakysely


Pirkanmaalla kartoitetaan, missä sijaitsevat suositut luontokohteet ja millaisia paikkoja nousee esiin sosiaalisessa mediassa. Luontokohde voi olla esimerkiksi kaunis maisema, hieno reitti tai luonnon tarjoama hengähdyspaikka. Se voi olla myös yksityiskohta jostakin luontokohteesta tai näkymä kaupunkiluonnosta.

Luontokohteet selvitetään kesän 2022 aikana Mieluisin luontokohteesi Pirkanmaalla -karttakyselyllä ja somekampanjalla. Pyydämme teitä vastaamaan kyselyyn ja osallistumaan kampanjaan sekä mahdollisuuksien mukaan jakamaan oheista tiedotetta ja mainosta omilla verkkosivuillanne.

Kysely ja kampanja ovat auki 22.5. – 27.8.2022. Linkki kyselyyn: tieto.pirkanmaa.fi/kysely

Kampanjaan osallistutaan omalla somekanavalla. Ota kuva kohteesta, mainitse, missä se on otettu ja salli sijaintisi tallentua postaukseen. Käytä Facebookissa ja Twitterissä #Pirkanmaa #luontokohde ja Instagramissa #Pirkanmaanluonto @pirkanmaanliitto.

Kyselyn ja kampanjan toteuttaa Pirkanmaan liitto. Työn tarkoituksena on tuottaa taustatietoa Pirkanmaan vaihemaakuntakaavan ”Elonkirjo ja energia” laadintaa varten. Kaavatyöllä tuetaan luonnon monimuotoisuuden säilymistä.

Lisätiedot:
Suunnittelujohtaja Ruut-Maaria Rissanen, p. 044 422 2264,
ruut-maaria.rissanen@pirkanmaa.fi
Paikkatietosuunnittelija Miina Vainio, p. 050 364 1141,
miina.vainio@pirkanmaa.fi