Kangasalan oma SoTender-rekrytointisovellus on sijaisten ja työvuorojen kohtaamispaikka


Kuvakaappauksia SoTender-sovelluksen käyttöliittymästä. Kuvissa näkyy tekstiä, joissa on kerrottu avoinna olevan tehtävän nimi, päivämäärä ja kellonaika.
Kuvakaappaus SoTender-käyttöliittymästä

Sosiaali- ja terveyskeskuksen oma SoTender-rekrytointisovellus on käyttövalmis. Sovelluksessa työntekijä voi varata työvuoroja terveys-, vanhus- ja kehitysvammahuollon palveluiden sijaisuuksiin. Alkuvaiheessa tarjolla on vuoroja sairaanhoitajille, lähihoitajille, hoiva-avustajille ja terveydenhoitajille. Sovelluksen käyttöä muihin soten palveluihin laajennetaan kehitystyön myötä.

Sovellus on kaikkien sijaisuuksista kiinnostuneiden työntekijöiden vapaasti käyttöön otettavissa. Rekisteröitymisen jälkeen työntekijät voivat selata ja varata työvuoroja helposti sekä tilata ilmoitukset uusista vapaista vuoroista puhelimeen tai sähköpostiin.

Esihenkilöt hyväksyvät sovellukseen rekisteröityneet käyttäjät, lisäävät tarjolla olevat työvuorot ja vahvistavat työntekijöiden varaukset työvuoroihin. Työntekijän ammattioikeudet tarkastetaan käyttäjätunnuksen hyväksymisen yhteydessä.

Työntekijät voivat SoTenderin sijaisuuksien kautta hankkia nopeasti lisätuloja, kokeilla uusia työtehtäviä ja kehittää osaamistaan. Jos kaupungilla työskentelevä keikkatyöntekijä tekee sijaisena eri työaikamuotoa kuin normaalisti palvelussuhteessaan, palkanmaksu ja muut ehdot määräytyvät sijaisuuden työaikamuodon mukaan.

SoTender toimii sekä puhelimella sovelluksena että tietokoneella nettiselaimella. Se on muotoiltu sujuvaksi ja helppokäyttöiseksi testikäyttäjien palautteen perusteella. Rekrytointisovelluksen avulla voidaan tavoittaa sijaisia nykyistä laajemmin ja kätevämmin.

Jos sinulla on kysyttävää, kehitysideoita tai tarvitset tukea SoTenderin käyttöön, ota yhteyttä sosiaali- ja terveyskeskuksen henkilöstöpäällikköön Aila Halsinahoon aila.halsinaho@kangasala.fi  p. 050 722 9005.