Hoitotarvikkeet on nyt mahdollista tilata Postin pakettilokerikkoon tai asiointipisteeseen


Kangasalan kaupunki on ensimmäisenä kuntana Pirkanmaalla ottanut käyttöön Postin lokerikkojakelun maksutta jaettavien hoitotarvikkeiden toimittamisessa. Palvelua on kehitetty yhteistyössä Tuomi Logistiikka Oy:n kanssa.

Kangasalan ja Pälkäneen yhteistoiminta-alueella sosiaali- ja terveyspalvelujen kehittämisessä punaisena lankana on ollut asiakkaiden palvelukokemuksen parantaminen. Maksutta jaettavien hoitotarvikkeiden palvelua on kehitetty vastaamaan paremmin kuntalaisten erilaisia tarpeita mahdollistamalla hoitotarvikepaketin nouto Postin pakettilokerikosta tai asiointipisteestä. Palvelu laajentaa asiakkaan valinnanmahdollisuuksia ja sujuvoittaa arkea, kun hoitotarvikkeet voi noutaa esimerkiksi kaupassa käynnin yhteydessä, eivätkä terveysasemien aukioloajat rajoita tarvikkeiden saantia.

– Palvelua on kokeiltu jo muutaman asiakkaan kanssa ja palaute on ollut positiivista, toteaa Kangasalan hoitotarvikejakelusta vastaava Seija Kyden. Tavoitteena on tarjota palvelua nykyistä laajemmallekin asiakaskunnalle Kyden jatkaa.

Hoitotarvikkeiden tilaustapa ja -käytäntö eivät muutu, mutta paketin noutopisteeksi voi terveysaseman sijaan valita haluamansa Postin pakettilokerikon tai asiointipisteen.

– On hienoa rakentaa edelläkävijäpalvelua yhdessä Kangasalan kaupungin kanssa, kertoo Tuomi Logistiikan tutkimus- ja tuotekehityspäällikkö Leena Ylinen ja toteaa lopuksi, että palvelusta on saatu hyvää oppia hyödynnettäväksi mahdollisesti myös muiden pirkanmaalaisten kuntien kanssa.

Uuden palvelun käyttäjäksi pääsee ilmoittamalla siitä Kangasalan hoitotarvikejakeluun tarviketilauksen yhteydessä.

Lisätietoja:

Kangasalan kaupunki
Marika Lanne, sosiaali- ja terveysjohtaja p. 050 380 3340
Pauliina Leino, osastonhoitaja p. 050 300 4663
Seija Kyden, varastonhoitaja hoitotarvikejakelu p. 050 4152 295

Tuomi Logistiikka Oy
Leena Ylinen, tutkimus- ja tuotekehityspäällikkö p. 040 801 6747
Antti Sinervo, logistiikkajohtaja p. 040 831 6709

Verenpaineen mittaus